Brigáda C++?

mr.rubik

Brigáda C++?
« kdy: 18. 03. 2013, 00:07:14 »
Zdravím všechny,
jsem student ČVUT, 3. ročník, informatika. C++ ovládám relativně dobře: programuji téměř nepřetržitě a dost intenzivně od 1. ročníku, navíc se angažuji jako lektor C++. Další jazyky, které ovládám jsou Java, C# (i praktická zkušenost), zvládl bych ubastlit nějaký ten skript a zabýval jsem se (školně) i síťovým programováním. O sítích mám přehled celkově (CISCO a něco málo jsem konfiguroval). Rád bych se v budoucnu C/C++ věnoval, nicméně vnímám problém s praxí - většina inzerátů, na které jsem narazil je buď full-time nebo je požadováno pár let zkušeností. Proto považuji za vhodné se pokusit sehnat něco už při studiu. Nejideálnější by pro mě bylo sehnat (přiměřeně) placenou brigádu na léto, ačkoliv chápu, že se asi pokouším o nemožné. Full-time pro mne nepřipadá v úvahu - škola je pro mě priorita a rád bych ji v klidu dokončil.

Tedy otázka zní, jestli se tu nachází někdo, kdo by mě upotřebil :) Pokud ne, jsem otevřen radám, případně jiným nabídkám.

Ještě malý sumář toho, na co jsem si v C++ "šáhnul": OOP, templaty, vlákna, debugging, implementace nejrůznějších datových struktur (queue, stack, stromy, haldy, grafy, atd.), TCP, UDP. To všechno ovšem pouze ve školních projektech/úlohách.

Díky za odpovědi

Re:Brigáda C++?
« Odpověď #1 kdy: 18. 03. 2013, 12:33:52 »
Pokud neseženeš, doporučuju zkusit nějaký start-up, tam vždy mají pro šikovného člověka využití.

mr.rubik

« Odpověď #2 kdy: 18. 03. 2013, 13:28:29 »
No jde o to, že zároveň potřebuju i něco vydělat - jsem student a bohatého papá opravdu nemám... Takže spíš pokouším štěstí :) Ale dík za info, něco podobného mě už taky napadlo, jen jsem nevěděl, pod jakými klíčovými slovy to hledat...

JaNIK

« Odpověď #3 kdy: 19. 03. 2013, 23:34:46 »
U nas sa prave niekto hlada.
Ja som tiez student a nemozem si spolupracu vynachvalit. 
Informacie najdes na http://www.techsys.cz/zamestnani.

JaNIK

« Odpověď #4 kdy: 19. 03. 2013, 23:56:27 »
Inzerat je pomerne strucny a nie moc presny tak este doplnim dalsie info.
Projekty ku ktorym sa mozes dostat su v C++, C# a Jave.
Velka cast programov je multiplatformna (Windows a Linux).
Pouziva sa pomerne velka skala technologii a kniznic.
Ja budem pisat radsej len o tych ku ktorym som sa dostal osobne:
C++: Qt, MFC (len historicke projekty), boost, ...
Java: Spring, Hibernate, GWT, JAXB

Jedna sa o malu firmu. Vedenie firmy ma pochopenie pre studium (ostatne je to ich investicia do buducnosti)
a teda praca sa da pomerne  dobre sklbit so studiom. O tom vypoveda aj to ze drtiva vacsina vyvojarov zacinala vo firme
ako studenti pocas studia.

mr.rubik

« Odpověď #5 kdy: 29. 03. 2013, 09:07:30 »
Už jsem poslal životopis. Díky, uvidím, co z toho bude...

Karel

« Odpověď #6 kdy: 15. 04. 2013, 12:21:46 »
Ještě hledáš...? Pokud ano ozvi se.

mr.rubik

« Odpověď #7 kdy: 28. 04. 2013, 00:01:10 »
Omlouvám se, dlouho jsem se sem nedostal. Klapnula hned první nabídka a já jsem kývnul, takže už nehledám. Každopádně díky všem přispěvatelům.

To Karel: Jen tak pro zajímavost, o co by se jednalo?

« Odpověď #8 kdy: 28. 04. 2013, 10:53:14 »
Pokud neseženeš, doporučuju zkusit nějaký start-up, tam vždy mají pro šikovného člověka využití.

Co jsou to ty Start-upy ?
Michal Kolesa
29 let, Invalidní důchodce, Vyučen: elektrikářem - silnoproud, Maturita: Strojírenství, Zájmy: Počítače AOI

ra

« Odpověď #9 kdy: 29. 10. 2013, 17:12:22 »
jestli je to aktuální, napiš na můj email, zrovna takový start up rozjíždím. Jinak pokud máš i kolegy, dej jim vědět.
-ra-

mr.rubik

« Odpověď #10 kdy: 25. 11. 2013, 15:38:40 »
Ahoj, sorry, dlouho jsem tu nebyl. Já jsem momentálně zaměstnán a spokojen. Ale napadá mě pár kvalitních lidí (ovšem povětšinou taky bez praxe). Nějak jsem nezaznamenal Tvůj mail, kde ho najdu?

7

« Odpověď #11 kdy: 13. 03. 2014, 17:07:24 »
Ahoj, uměl bys napsat EA v MQL pro MT4 ?  pbradle@centrum.cz