Mam video na url ktore vyzaduje access token. Aktualne pridavam moznost mat tento token ako authorization header namiesto url query argument.
Pre pistup k videu tymto sposobom je nutne pouzit blob url pretoze inak prehliadac nema ako ten header pre ten request nastavit.
Pri obrazku je to jednoduche:
let src = ...
let options = {headers: {'Authorization': "Basic " + token}};
fetch(src, options)
.then(res => res.blob())
.then(blob => {
this.src = URL.createObjectURL(blob);
})
.catch(() => {
this.src = ""
});
Obrazok sa nacita cely a nie je tam moc co riesit. Lenze pri videu je situacia ina, je tam seekovanie a bufferovanie a pretacanie a podobne.
"Problem" je ze ja len chcem video elementu podsunut zase len blob url ako src hodnotu a chcem aby prehliadac riesil sam vsetko okolo prehravania tak ako doteraz.
Lenze sa zda ze pri audio/video elemente nemam na vyber a musim pouzit MediaSource. A s tym sa naozaj nechcem babrat po predoslych skusenostiach pretoze tam treba riesit bufferovanie manualne a sledovat spravne eventy a reagovat na ne spravnou logikou, takze proste sa tomu chcem vyhnut lebo to nechcem robit ale ani to nepotrebujem takto dopodrobna riesit.
Ja len naozaj potrebujem pridat header do url requestu ktory prehliadac sam standardne robi.
Takze ma zaujima ci je nejak mozne toto dosiahnut bez media sourcu, pripadne ci sa media source da nejak "defaulnut" do standardneho spravania a ja mu len podsuniem spravnu "adresu"?