Program Blat neposílá e-maily

Kaslator

Re:Program Blat neposílá e-maily
« Odpověď #15 kdy: 05. 04. 2017, 16:32:28 »
Co se tak pamatuju, Blat fungoval ve dvou modech:

1. blat.exe -install [parameters] - Timhle se zapsali nektere opakujici-se udaje (smtp server, login, password, atd..) do registru a pak uz se v parametrech posilali jen udaje k vlastnimu mailu.

2. Prima specifikace vsech parametru pri kazdem pouziti (to tusim i overridnulo pripadne ulozena nastaveni).
Je hezké, že si něco pamatuješ, tohle ale nikomu nijak nepomůže :-D

Unknown

« Odpověď #16 kdy: 05. 04. 2017, 17:36:29 »
Je hezké, že si něco pamatuješ, tohle ale nikomu nijak nepomůže :-D

Jak to muzete vedet?

Kaslator

« Odpověď #17 kdy: 05. 04. 2017, 17:53:57 »
Bože :-D

Tak on nemá problém se zapsáním syntaxe ale to že mu to nejde.
Až mu to půjde tak pak bude řešit blbosti jako je uložení údajů.

Lol Phirae

« Odpověď #18 kdy: 05. 04. 2017, 18:15:16 »
Ono těžko říct, co má za problém; to je tak když někdo popíše problém jako debil "asi neco delam sptane protoze se me nedari poslat email" a následně se ještě chová jako čurák.

Unknown

« Odpověď #19 kdy: 05. 04. 2017, 18:43:34 »
Bože :-D

Tak on nemá problém se zapsáním syntaxe ale to že mu to nejde.
Až mu to půjde tak pak bude řešit blbosti jako je uložení údajů.

Melo ho to nakopnout smerem "nemuzu tam mit neco ulozeno"? pripadne "nemuzu to mit chybne ulozeno"? Nic vic, nic min....

Preji Vam neobycejne hezky zbytek dne

Kaslator

« Odpověď #20 kdy: 05. 04. 2017, 18:46:22 »
@Lol Phirae
Já jsem tedy pochopil hned, co má za problém.
A to že někdo neumí použít tagy a dělá machra je demence sama o sobě...

Jinak to že Tuxík někoho napadá za Pravopis, a pak píše šifrované zprávy je demence na entou :-D
A ty na tom taky nejsi nejlépe Phirae, se mrkni na svoje příspěvky v různých tématech.
To si člověk musí myslet že používáš Enigmu.

Já jsem málem rupnul z češtiny na maturitě takže mlčím.
Ale vy dva vážně nemůžete poučovat někoho za pravopis.

Problém je jasný, nejde mu to protože nepoužil odesílací server pro smtp ale zadal jenom příjemce e-mailu.
Co právě nevím je, jestli nějak jde poslat e-mail přes blat do Google bez odesílacího příjemce smtp serveru.

Lol Phirae

« Odpověď #21 kdy: 05. 04. 2017, 18:54:35 »
Problém je jasný, nejde mu to protože nepoužil odesílací server pro smtp ale zadal jenom příjemce e-mailu.

Aha, vážně? A tohle je co?

Kód: [Vybrat]
-serverSMTP smtp.gmail.com
odesílacího příjemce smtp serveru.

A to má být jako co?

Koukám, vy budete voba stejný kokoti.

Tuxik

• 1 473
    • Zobrazit profil
« Odpověď #22 kdy: 05. 04. 2017, 19:07:36 »
@Lol Phirae
Já jsem tedy pochopil hned, co má za problém.
A to že někdo neumí použít tagy a dělá machra je demence sama o sobě...

Jinak to že Tuxík někoho napadá za Pravopis, a pak píše šifrované zprávy je demence na entou :-D
A ty na tom taky nejsi nejlépe Phirae, se mrkni na svoje příspěvky v různých tématech.
To si člověk musí myslet že používáš Enigmu.

Já jsem málem rupnul z češtiny na maturitě takže mlčím.
Ale vy dva vážně nemůžete poučovat někoho za pravopis.

Co právě nevím je, jestli nějak jde poslat e-mail přes blat do Google bez odesílacího příjemce smtp serveru.
Ty jsi kus d..... Mně je úplně ukradenej nějakej pravopis, byl to jen příklad. Někdo se od někoho nenechá poučovat, protože neví/neumí/zapoměl použít tag a pravopis byl jen příklad dalšího dementního důvodu, proč někoho zbytečně napadat. Každopádně je to tak, že tazatel je vemeno, neumí se ani zeptat, alternativní odpověď odmítne z nejasného důvodu a ještě ze sebe stihne udělat kreténa kvůli jednomu tagu. A další se na to vemeno nalepí, jak správný struky a těší se, jak budou ožužlaní.

Kryštof

« Odpověď #23 kdy: 05. 04. 2017, 19:12:49 »
Dobry den,

Kdysi jsem pouzival program blat.
http://www.blat.net/syntax/syntax.html
https://sourceforge.net/projects/blat/files/Blat%20Full%20Version/32%20bit%20versions/Win2000%20and%20newer/blat3217_32.full.zip/download

Ted bych ho po nekolika letech chtel zase pouzit ale asi neco delam sptane protoze se me nedari poslat email.
Muze mi nekdo poradit co delam spatne?

Kód: [Vybrat]
blat -to 111@gmail.com -subject "TEST1" -body "TEST2" -serverSMTP smtp.gmail.com -f 222@gmail.cz

1, IMHO podle mě bude problém u Google. Před nedávnou dobou cca rok změnil autentifikaci a přestalo mi chodit posílání emailů z vlastnoručně napsané aplikace - https://developers.google.com/gmail/api/auth/about-auth

2, gmail.cz podle mě neexistuje - ale jen gmail.com

3, stáhnul jsem si blat a zkusil tam zadat svůj mail do výše uvedeného příkazu a napsalo mi to tohle

Blat v3.2.17 (build : Aug 10 2016 22:32:51)
64-bit Windows, Full, Unicode

Sending stdin.txt to xxxxxxx.xxxxx@gmail.com
Subject: TEST1
Login name is xxxxxxx@gmail.com
*** Warning ***  The SMTP server does not require AUTH LOGIN.
*** Warning ***  Are you sure server supports AUTH?
*** Error ***  The SMTP server does not like the sender name.
*** Error ***  Have you set your mail address correctly?

Víc nevím

CcuMI8

« Odpověď #24 kdy: 05. 04. 2017, 19:20:25 »
Bezte si ty sracky psat jinam Tuxik a Lol Phirae uz je to tu jak na zive.cz
Pro Lol Phirae kdyz tomu jako jedinej nerozumis http://lmgtfy.com/?q=How+works+smtp+protocol

A tuxik ty se rozhodni co vlastne pises prvni nekoho poucujes za pravopis a pak pises jak devil. Pak ze ty nikoho nepoucujes a ze to sam nemas rad kdyz te nekdo poucuje. A pak ze kdyz nekdo nekoho poucuje za tagy tak ty ho musi poucit ze je to debil.

No debil tady nekdo je a urcite jses to ty Tuxik.

Lol Phirae

« Odpověď #25 kdy: 05. 04. 2017, 19:29:54 »
Bezte si ty sracky psat jinam

Změnou přezdívky to moc nevylepšíš, kokote.

Tuxik

• 1 473
    • Zobrazit profil
« Odpověď #26 kdy: 05. 04. 2017, 19:49:24 »
Bezte si ty sracky psat jinam Tuxik a Lol Phirae uz je to tu jak na zive.cz
Pro Lol Phirae kdyz tomu jako jedinej nerozumis http://lmgtfy.com/?q=How+works+smtp+protocol

A tuxik ty se rozhodni co vlastne pises prvni nekoho poucujes za pravopis a pak pises jak devil. Pak ze ty nikoho nepoucujes a ze to sam nemas rad kdyz te nekdo poucuje. A pak ze kdyz nekdo nekoho poucuje za tagy tak ty ho musi poucit ze je to debil.

No debil tady nekdo je a urcite jses to ty Tuxik.
Moc se vám omlouvám pane továrníku. I původnímu tazateli. Jeho dotaz byl totiž dokonalý a on sám je dokonalý, jenom s tím blatem má nějaký malý problémek, ale za to on nemůže, za to může blat, nebo Google. Rozumím i tomu, že při jeho dokonalosti není každý hoden té jedinečné příležitosti, mu s jeho problémem pomoci. Raději odcházím studovat tagy, abych náhodou někoho dokonalého neurazil.