Ahoj, jsem u SDA na konci kurzu Software Tester a rozhodně nemám pocit, že bych mohla odpovídat na pracovní inzeráty. Chce to hodně samostudia, kurz má akorát hezké teoretické materiály, jinak bída. Konkrétně tento kurz bych si od SDA určitě znovu nevybrala, hodně se střídali lektoři a vzájemně se dost často opakovali, velká část kurzu byla o základech programování (což nebylo zrovna nejlépe uchopeno pro úplné začátečníky). Praktické testování je až úplně na konci kurzu jako tzv. "Final project" poslední dva víkendy, do té doby to člověka unudí k smrti, když musí jen poslouchat. A navíc, nevím, zda se dá mluvit o opravdovém "finálním projektu", spíš jsme si konečně vyzkoušeli, o co vlastně jde - ale byly to úplné začátečnické akce, nedovedu si představit, že bych s tímto "finálním projektem" mohla něco dokazovat u pohovoru. Příště bych se poohlédla po menší firmě, která nabízí kurzy intenzivní, rozhodně ne víkendové :-D to byla chyba největší + lepší méně lektorů, kteří ví, co říkal ten před nimi a mluví k věci a mají snahu něco opravdu předat. Mrzí mě, že jsem si na tohle vyplýtvala dotaci z ÚP.