Nový Root již dnes?

Re:Nový Root již dnes?
« Odpověď #1845 kdy: 09. 12. 2017, 18:31:45 »
...
3) reklama poskakuje, dodatečně se načítá (pomalé mobilní připojení či free wifi) a posouvá tak obsah, na který chci klepnout, takže než dokončím klepnutí na obsah, mám pod prstem reklamu a hle, už jsem přesměrováván někam dopryč. Zpět se zpravidla už dostat nedá, protože jsem byl 50x přesměrován.

Právě to je na tom to největší zvěrstvo.
Nevím, jak bych musel mít rychlé připojení a mobil (a troufám si tvrdit, že obé je dostatečné), ale ta mr..ka se (podle mne záměrně) vysouvá pomalu, protože to je přeci kůl a je na tom vidět, že "my to taky umíme".

A pak to svinstvo v 99.9 % najede zrovna pod prst klikající na těsně před tím viditelný link...

« Odpověď #1846 kdy: 22. 12. 2017, 20:11:23 »
...
Tak jsem si ji nainstaloval (stejná verze) a chová se mi to správně. Normálně nabízí přihlašovací údaje kdekoli na webu i když jsem se původně přihlásil u jiného článku... Chyba je nejspíš někde na tvém přijímači...
Málem bych na to zapomněl:

Ano, máš pravdu.
Byl jsem trpělivější a nechal jsem prohlížeč, až se dokončí ta tuna megadůležitých javashitů a nakonec se to i mne zeptalo, zda si má zapamatovat heslo pro daný web.
(na matlafounu, který rozhodopádně ještě není žádná plečka)

Tak to beru zpět.
Na mém novém matlafounu to automatické doplnění kredencí funguje JEN zde, na fóru.
U zpráviček/článků to musím vyplňovat znova a znova.

(foun není žádná plečka, poslední opera)

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1847 kdy: 22. 12. 2017, 20:26:51 »
Na mém novém matlafounu to automatické doplnění kredencí funguje JEN zde, na fóru.

Potrebujes dva matlafouny. Jeden, co umi kredence na foru a druhy, co je umi u clanku a zpravicek. Ja nechapu, co se ti porad nelibi, vzdyt je to tak proste!

« Odpověď #1848 kdy: 22. 12. 2017, 21:51:47 »

Potrebujes dva matlafouny. Jeden, co umi kredence na foru a druhy, co je umi u clanku a zpravicek. Ja nechapu, co se ti porad nelibi, vzdyt je to tak proste!
Ajo, to mne nenapadlo.
Díky Jardo!
:-)

kuba77

« Odpověď #1849 kdy: 23. 12. 2017, 13:41:21 »
Dělaly se tento nebo minulý týden nějaké změny v kódu hlavní stránky root.cz? Na Sailfish OS mám nyní v defaultním prohlížeči (vycházejícím ze starší mozilly/firefoxu) problém s načtením webu, stránka se nenačte a prohlížeč při jejím načítání začne spotřebovávat všechnu volnou RAM. Fórum ale v tom prohlížeči funguje normálně.

Lol Phirae

« Odpověď #1850 kdy: 23. 12. 2017, 16:20:22 »
stránka se nenačte a prohlížeč při jejím načítání začne spotřebovávat všechnu volnou RAM.

To je ten respoňzývňý™®© dyzajn.  8) :P

Bývalý čtenář

« Odpověď #1851 kdy: 03. 01. 2018, 05:49:09 »
Potvrzuji, na mém tabletu jsou root a lupa JEDINÉ dva weby na světě, které se nenačtou vůbec. Navíc výměty těch skriptu tak zablokují prohlížeč, že nepomůže ani jeho sestřelení, musí se vymazat cash, jinak už nenastartuje.

Nebudu se obtěžovat psát typy a čísla prohlížečů, vím že je to tady marné - uživatelská přívětivost právě na tabletu se zhoršila přesně od momentu "responsivity"; teď už to tedy nejde vůbec, takže dilema číst/nečíst je vyřešeno.

Ta hloubka celé hlouposti není zdaleka jen v kódu, kdyby si někdo přečetl např. Antifragilitu od Taleba, zejména pak kapitoly věnované neománii a intervencionismu (coby moru dnešní doby), ... ale to bych chtěl moc.

Takže do nového roku přeju, abyste si radostně užívali s Lupičkou svých prvenství - jsou ve světě webu různi babráci a neumětelové, kterým se to různě rozpadá, či drhne, ale ne každému se podaří být ÚPLNĚ NEPOUŽITELNÝ! :-)

A to se vyplatí!

« Odpověď #1852 kdy: 03. 01. 2018, 13:26:16 »
Dělaly se tento nebo minulý týden nějaké změny v kódu hlavní stránky root.cz? Na Sailfish OS mám nyní v defaultním prohlížeči (vycházejícím ze starší mozilly/firefoxu) problém s načtením webu, stránka se nenačte a prohlížeč při jejím načítání začne spotřebovávat všechnu volnou RAM. Fórum ale v tom prohlížeči funguje normálně.
Potvrzuju - já si root na Jolle taky nepřečtu...

?

« Odpověď #1853 kdy: 04. 01. 2018, 10:42:11 »
Koukám, že root už má asi opatchovaný servery proti nejnovějším intel bugům, protože načítání stránky trvá ještě dýl než obvykle.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1854 kdy: 04. 01. 2018, 11:28:15 »
Koukám, že root už má asi opatchovaný servery proti nejnovějším intel bugům, protože načítání stránky trvá ještě dýl než obvykle.

Uz jsem si rikal, ze mi treba kravi ISP.

ladys

« Odpověď #1855 kdy: 04. 01. 2018, 11:50:52 »
Nebudu se obtěžovat psát typy a čísla prohlížečů, vím že je to tady marné

Takze napisete jen bezobsaznou omacku?

ByCzech

• 1 863
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1856 kdy: 04. 01. 2018, 13:20:53 »
Nebudu se obtěžovat psát typy a čísla prohlížečů, vím že je to tady marné

Takze napisete jen bezobsaznou omacku?

Tohle vlákno tu je 2 roky a nedivím se, že podrobný feedback považují diskutéři za zbytečný, vzhledem k rozdílům mezi sliby a reakcemi Iinfa ;)

PS: Osobně si myslím, že to není bezobsažné, prostě to vyjadřuje nespokojenost...

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1857 kdy: 04. 01. 2018, 18:52:27 »
Hodla redakce/Iinfo nejak resit soucasny DOS fora nejakym debilnim nekrobumperem, ktery vytahuje leta mrtve diskuse takovym tempem, ze ty zive mizi z hlavni stranky?

Lama

« Odpověď #1858 kdy: 04. 01. 2018, 20:26:46 »
IMHO žádat tady o cokoliv je ztráta času. Admin pracuje buď podle nálady, nebo podle toho jestli (ne)má zrovna měsíčky nebo nějakou jinou periodu (třeba pravidelnej kouř).
A managoři si jedou podle svých imprůvmentů, kterým se naučili na nějaký přiblblý škole.

pepa z depa

« Odpověď #1859 kdy: 04. 01. 2018, 22:13:59 »
A nejvic super je, ze kdyz ma clovek KONKREKTNI pripominku (a vytvori novy tema), tak to vzdy slouci s timto zachodovym vlaknem, jasna znacka --> bezte to zadeke; ne "zadeke" napsal sem p.r.d.e.l.e