Nový Root již dnes?

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
Re:Nový Root již dnes?
« Odpověď #1560 kdy: 17. 03. 2017, 09:25:12 »
Mimochodem, uz se nekdo zamyslel nad tim, proc *porad* tecou z Rootu uzivatelska jmena v notifikacnich mailech o novych odpovedich? Uz zase mi prisly maily se jmenem namisto nicku. Kdyby lidi chteli, aby kazdy znal jejich prave jmeno, dali by si ho do nicku.

Tohle je uz trapne, trva to uz snad vic, jak rok. Tady uz jsou namiste jen opravdu hrube nadavky na adresu zodpovedneho soudruha. Tak ho prosim na to znovu upozornete a vyzvete ho, at si ty nadavky zkusi predstavit, abych se nemusel unavovat zalovatelnymi vyroky.

ByCzech

• 1 870
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1561 kdy: 21. 03. 2017, 18:43:10 »
Já už se musím smát... Pro změnu přestalo na Rootu fungovat rolování kolečkem. Zapnutí uBlock to spolehlivě "opraví". Začínám vás (Iinfo) podezřívat z fikaného tlačení uživatelů do instalace adblokovacích rozšíření různými nepříjemnostmi, které tyto blokovače řeší.

V příloze máte screenshot stránky, kdyby to dělala konkrétní reklama, ať si to můžete najít a já si jdu ještě chvíli pobrečet...

...smíchy :-D

ByCzech

• 1 870
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1562 kdy: 21. 03. 2017, 18:46:37 »
Tak ne, konkrétní reklamou to není, už to neroluje ani tady na fóru, jsem si to předtím nevšim ;D

ByCzech

• 1 870
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1563 kdy: 21. 03. 2017, 18:54:54 »
Tak jo, hlásím zlepšení, ani uBlock už to nevyřeší a 10 načtení stránky rolování funguje max 1×  ;D

Jirsákova tchýně

« Odpověď #1564 kdy: 21. 03. 2017, 19:10:59 »
Já už se musím smát... Pro změnu přestalo na Rootu fungovat rolování kolečkem.

Kolečko je zastaralé, teď se responzývňě matlá po displeji. A kdo nemá matladisplej, ten má smůlu.  ;D

ByCzech

• 1 870
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1565 kdy: 21. 03. 2017, 19:31:49 »
Tak teď to zase funguje ;D to je jako sázka do loterie

ByCzech

• 1 870
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1566 kdy: 21. 03. 2017, 19:48:00 »
Při té příležitosti jsem přišel na zajímavost:

Proč se bez JavaScriptu vykreslí Root takhle:

a s JavaScriptem takhle:

to jako je to nastylované a pak se to dynamicky přestyluje pomocí JS? To jako vážně? Díky za další ostudný příklad pro ukázku či na školení, jak nedělat web ;D

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1567 kdy: 22. 03. 2017, 08:58:22 »
Takze ted budou resit kolecko a na unik privatnich informaci se zase nedostane. Ty jsou zajimave akorat tehdy, kdyz uniknou Yahoo nebo nekomu jinemu a da se o tom napsat zpravicka.

Jirsákova tchýně

« Odpověď #1568 kdy: 22. 03. 2017, 14:20:48 »
Při té příležitosti jsem přišel na zajímavost:
Proč se bez JavaScriptu vykreslí Root takhle:
a s JavaScriptem takhle:

Po ničem nepátrej. Naprostá ztráta soudnosti v IInfo je zcela evidentní. Udělat si z vlastního produktu neviditelný přívažek (beznadějně rozbitého) reklamního hnoje je pro soudného člověka naprosto nepochopitelné - viz screenshot:

:o :o :o

ByCzech

• 1 870
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1569 kdy: 22. 03. 2017, 14:27:54 »
Takze ted budou resit kolecko a na unik privatnich informaci se zase nedostane. Ty jsou zajimave akorat tehdy, kdyz uniknou Yahoo nebo nekomu jinemu a da se o tom napsat zpravicka.

Kolečko už kolečkuje, tipuji to, že to bylo reklamním systémem, který si to sám opravil. :D

Hele přijali pro tebe extra člověka, třeba se ti bude věnovat ještě letos ;D

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1570 kdy: 22. 03. 2017, 18:02:55 »
Hele přijali pro tebe extra člověka, třeba se ti bude věnovat ještě letos ;D

Jezis, to jsem rad. Po tom, co jim aspon rok tecou jmena uzivatelu v notifikacnich mailech misto nicku, by bylo na case. Kdyz utikaji soukrome udaje jinym, je z toho zpravicka. Kdyz utikaji Rootu, je z toho ticho po pesine.

Lama

« Odpověď #1571 kdy: 25. 03. 2017, 23:19:35 »
Mno, jedna z věcí, kterou bych zrušil, je to upozornění po odeslání příspěvku:

Upozornění - zatímco jste psal svůj příspěvek, přišla nová odpověď. Možná byste měl upravit svůj příspěvek.

To je IMHO zbytečnost, snad nikdy jsem kvuli tomu neupravoval příspěvek. Píši jej v nějakém kontextu a i když se situace změnila, tak jej stejně odešlu a případně zareaguji napsáním dalšího.
Spíš mě to občas prudí. Jednou se mi stalo, že jsem musel snad 3*  kliknout na Poslat, protože jsem se zrovna trefil do doby, kdy více čtenářů posílalo své příspěvky a mě se neustále zobrazovala tato hláška... po asi 3 nebo 4 kliknutí na Poslat už jsem byl, mírně řečeno, nervózní...  >:(

Stejně tak tu cipovinu Rozšířené možnosti. To Vrátit se do tématu nemůže bejt defaultně zaškrtlý? A proč je to vůbec schovaný? Dyť to zabírá jen JEDEN řádek, to nemá smysl schovávat. Kdyby těch rozšířených možností tam bylo víc, třeba na 5 řádků, tak neřeknu, ale takhle....  ??? ???

Jo a změňte si odpověď na otázku: Doplňte nástroj k vyhazování hlíny není lopata, ale Javaman  ;) :D

Lol Phirae

« Odpověď #1572 kdy: 26. 03. 2017, 01:35:22 »
Stejně tak tu cipovinu Rozšířené možnosti. To Vrátit se do tématu nemůže bejt defaultně zaškrtlý? A proč je to vůbec schovaný? Dyť to zabírá jen JEDEN řádek, to nemá smysl schovávat.

Abys moh čumět na to napíčózní voko, kolikrát to kdo shlídnul a kolik to má odpovědí.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1573 kdy: 26. 03. 2017, 09:15:26 »
Stejně tak tu cipovinu Rozšířené možnosti. To Vrátit se do tématu nemůže bejt defaultně zaškrtlý? A proč je to vůbec schovaný? Dyť to zabírá jen JEDEN řádek, to nemá smysl schovávat. Kdyby těch rozšířených možností tam bylo víc, třeba na 5 řádků, tak neřeknu, ale takhle....  ??? ???

Oni v Iinfu trpi schovavaci manii. Tak pod zpravickami maji schovane ty hrozne ikony, protoze muzou a v alternativnim stylu pak pri jejich zobrazeni poskakuje text.

Lol Phirae

« Odpověď #1574 kdy: 26. 03. 2017, 20:23:25 »
Oni v Iinfu trpi schovavaci manii. Tak pod zpravickami maji schovane ty hrozne ikony, protoze muzou a v alternativnim stylu pak pri jejich zobrazeni poskakuje text.

Kdyby tam aspoň ráčili místo těch naprosto zbytečných kokotin schovat tlačítko "Citace", tak by se možná v diskusi dalo občas i poznat, kdo na koho reaguje, když už je jinak řazení do vláken totálně nepoužitelné a nikoho z těch responzývňých®TM frikulínů to nesere.

P.S.

Citace
Při odesílání příspěvku nastala následující chyba:
Nebyla zadána e-mailová adresa.
Byla zadána neplatná e-mailová adresa.

Proč sem tu kundovinu kterou nikdo nevidí musím zadávat?????????????