@Mirek Prýmek
Asi jsi mě nepochopil. Pokusím se to napsat tak abych jméno toho projektu nezmínil a z tohoto vlákna se nestalo bojiště na týden. Tedy, já samozřejmě vím že se roky vedou hádky o to jestli je skutečné to co je v tom videu, dokonce na to mám i svůj názor. Kdybych za každou zmínku, kterou jsem četl a nebo tím někdo někoho fackoval že je to "jen náhrada za ..." , dostal 10Kč, tak by to stačilo na pořádnou párty s přáteli. A proto mě ta zmínka zarazila. Já nevím jestli to už nepadlo někde dříve, nebo co s projektem kdo udělá, já to upřímně slyšel poprvé a fakt mě to překvapilo - ne jako nějaký fakt abych musel žádat link nebo něco, ale prostě jako názor - jistě je na něčem založený. Samozřejmě že jsem zjevně nebyl informovaný, proč bych se asi ptal?
Jako upřímně, prostě jsem jel ráno v autobuse, přečetl jsem si ten komentář a napsal jsem poznámku s tím, že vím že klokan není žádné jelito a že asi dostanu odpověď něco jako "To se ví protože [něco někde ... ] a budu to vědět taky.
Ale, a o tom je vlastně toto vlákno, i kdyby to byla třeba trocha ironie jakože místo otázky na tu konkrétní věc, tak co je jako na tom proboha? Lehce bych tím asi vyjádřil názor a to je jako něco zlého? A to jsme zase na začátku - prostě se zdálo že formou ironie vyjadřuji nesouhlasný názor a bác.
To je jedno, já jsem svou odpověď dostal, je to přesně tak jak se zdálo. Nemá cenu tu rozpitvávat jestli něco říkal Venca nebo co hypoteticky může udělat majitel projektu ... Redakce přístup nemění, hesla zůstala stejná, klidně si tu můžeme povykládat ale brzo toto vlákno zase skončí v /dev/null za mohutného potlesku korektních a věcných kritiků. Jsem rád že redakce zareagovala, odpověď o kterou jsem žádal jsem dostal, takže díky