Důvod platit těch dvěstě padesát co tu je neexistuje. Dva sousedi jsou připojení jen přes data, třetí má nějakou čtyřicítku. Tchyně měla roky dvacetimegabit a ani si toho nevšimla, druhá část příbuzenstva má nějakou osmdesátku a taky ji prakticky nevyužívá. Já mám kanceláři nějakou čtyřicítku nebo co je to zač, je v ceně nájmu, chtěl jsem si platit víc ale zjistil jsem, že naprosto stačí i pro práci... To je reálný svět, kdyžtak.
Ano to presne tak je

Mam takto i lekare, co neresi cenu, takze realne ani nevi co ma ale zjistil jsem ze plati 250Mb/s. Duvod je jasnej, protoze O2 tam nema u nej zadnej velikej rozdil u xDSL v cene.
Dokonce mi to rekl i clovek z IT, ze prej staci 100 na 20, jakych 300?

Ze to mam jako pro sebe, jak za celej barak

Ja ale argumentoval tim, ze kdyby kazdemu teda stacilo 40Mb/s ze to nepozna, tak jsme dnes skoro jeste na vytacenem pripojeni, ze proste je dobre mit neco lepsi a navic. Je to pokrok.
Navic zde treba i staci beznej argument, prece mas dat veci do cloudu! Google ti nabizi uloziste, Franta si teda zaplati 100GB treba. No a jak tam dostane fotky?

S pripojenim 10Mb/s upload, hadam ze to Frantu rychle omrzi a bude resit nekde SD kartu nebo nejake uloziste jine.