Fdisk nevidí telefon s Androidom

Peter

Re:Fdisk nevidí telefon s Androidom
« Odpověď #15 kdy: 28. 02. 2013, 21:32:09 »
> Není to zbytečný křik?

Nie, nie je.  Doplnkových otázok dostal dosť a ani jednu nezodpovedal. Tak isto dostal dosť kľúčových slov.

Osobne to vidím na upravené jadro z ktorého vyhodil multi lun alebo na bakalárku z managementu.

« Odpověď #16 kdy: 09. 06. 2013, 14:02:30 »
Sorry ze tak neskoro...

Citace
Z povahy poskytovania informácií potrebných k riešeniu Tvojho problému to totižto vyzerá, že žiaden problém nemáš. Len si tu riešiš bakalárku z Managementu na nejakej škole ktorá má mizernú akreditáciu.

Keby si mal reálny problém, tak totižto poskytneš opis okolností. Aj dodatočne, na vyžiadanie. Keďže však odpovedáš na iné otázky ako Ti boli položené, tak si len sám odďaluješ riešenie. Či riešiš bakalárku a sleduješ koľko dobrovolníkov dokážeš nahnať do práce, alebo či máš firemný desktop a nechceš sa obrátiť na podporu, alebo len nemáš podporu multi lun v scsi vrstve, poprípade či sa do debianu zaniesla prastará chyba s problémom keď pripájanie diskov riešilo len pre užívateľa pripojeného v grafike nema zmysel rozoberať. Ak máš problém, tak ho chcheš riešiť a spolupodieľaš sa na riešení. A ak to nechceš riešiť, tak sa zbytočne nepýtaj,

neviem co tym chcel basnik povedat..nie, nerobim bakalarku, ani firemny desktop (vek mam verejny ;) ), jedna sa o moje 2 osobne debianovske stroje, desktop aj notebook. Ziadny automount nepouzivam, vsetko mountujem manualne pomocou "mount".

teraz som prisiel na jednu velmi zaujimavu skutocnost..ked nastartujem Xka (mozno to je spustenim nautila) tak sa tam zrazu to zariadenie objavi
nautilus pod normalnym userom nemoze mountovat..a ked ho spustim cez sudo tak uz to tam zrazu nieje

(nautilus uz dlhsie pravidelne nepouzivam, tak az teraz som si to vsimol)(to usb0 tam je furt, neviem preco)

--
pred spustenim X a nautila

Kód: [Vybrat]
qwerty@ejsr:~$ cat /proc/partitions
major minor  #blocks  name

8        0    15761088 sda
   8        1    14745600 sda1
   8        2               1 sda2
   8        5     1012736 sda5
(telefon je samozrejme pripojeny ako mass storage)
---
po spusteni X a nautila
Kód: [Vybrat]
qwerty@ejsr:~$ cat /proc/partitions
major minor  #blocks  name

8        0    15761088 sda
   8        1   14745600 sda1
   8        2              1 sda2
   8        5    1012736 sda5
   8      16      7778304 sdb
   8      32     1638400  sdc
teraz som fakt z toho blbec

« Odpověď #17 kdy: 09. 06. 2013, 14:04:24 »
este som zabudol dodat, dalsie zariadenie ktore mi robilo taketo caviky bolo kamaratove usb, ktore sice videl fdisk, aj ho identifikoval, ale neslo mi mountnut, jednoducho povedalo ze sdb1 neexistuje..ale ked som rozbehol slax na usb tak to pekne islo

« Odpověď #18 kdy: 09. 06. 2013, 14:06:00 »
jadro je defaultne debianovske 3.2.0-4-686-pae