Ahoj,
1) Nedělá mi problém vystoupit neanonymně, pod jménem - Milan Kubík.
2) Využil jsem diskusní fórum k tomu, čemu je prezentováno, tím pádem nechápu ohlasy, které to vyvolalo.
3) Jsem webdesigner a projekt manažer v několika projektech, bývalý moderátor jak na rootu, tak zdrojak.cz a jelikož fórum na zdrojáku zaniklo, využil jsem co nejrychleji to šlo root.cz, který jsem předpokládal, že poradí v krátkém čase.
4) V Javě jsem nikdy nic nepsal a psát nebudu - jsem si jistý. Tento úkol jsem potřeboval v IT hodině, kdy jsme měli testy na vyřešení posledního úkolu, který byl jediný praktický a ne teoretický, protože jsem si nevěděl rady.
Omlouvám se, že jsem se nepodepsal a včas nepoděkoval lidem, kteří netlachali (včetně administrátora) a pomohli nebo se alespoň snažili poradit. Beru si za vinu, že jsem nepoděkoval a zvolil fiktivní, nereálné jméno. Každopádně co jste zde předvedli je nevídaný. Opravdu to bylo tak směšné a drzé? Třeba v PHP bych tuto funkci napsal během 10-12 minut? Na programujte.com takto reaguji na uživatele denně (mimochodem i proto jsem tam moderátorem - pro svoji ochotu).
Ještě jednou se omlouvám všem, včetně administrátora, že jsem vás tak dojal a zúčastněným nepoděkoval. Ostatním přeji příjemnou zábavu v denním vysedávání u počítače a tlachání se tak skvělým "fórkum".