Já bych určitě doporučil pokusit se lépe poznávat sám sebe a více sobě naslouchat. Proč to říkám je to, že doba, kdy už stačí jeden řádek kódu a vybuchne mi hlava, už se mi zdá trochu hodně pozdě. Ikdyž je pravda, že je to stále lepší, než kdyby vám ta hlava skutečně vybuchla, každopádně nějaké náznaky určitě byly už dříve, vsadím se.
Nevím co dalšího nového bych vám poradil, jen bych asi řekl, že ten sport a jiné zálibové aktivity je určitě skvělá cesta.
Taky ale záleží jak tu profesi berete..
Mě se stalo už jednou, že jsem vyhořel.. asi v 25. Nemohl jsem kompy ani cítit, chtěl jsem být nejlepší a nesnesl jsem, že mi ujíždí vlak v tolika oblastech, které jsem prostě nestíhal sledovat... Nicméně po pár měsících jsem se k nim opět vrátil, ale dnes už se nesnažím nikoho a nic dohánět či stihnout. Dělám to vyloženě protože mě to baví. Vím, že nikdy nebudu nejlepší, stačí mi, že z toho mám radost a když mi něco nejde, uznám, že mi to nejde a nejsem z toho už tolik frustrovaný.
Také je možné, že jste jen už dlouho na jedné pozici, nebo vám vadí kolektiv, nebo něco jiného. Chce to zjistit, co vám přesně vadí.
Good luck