Ja se tu bavim o cloveku, ktery ma nejakou inteligentni vejsku a aspon treba 5 let zkusenosti. A uz vubec kdyz je to matfyzak nebo CVUTak, co se prokousal nekolika kolama ACM ICPC. Znam osobne lidi, co delali v googlu hned po vejsce za 350.000 CZK mesicne. Ja sam - lopata z byvalyho ruska - jsem delal pro US firmu na full-remove z Prahy za $150K.
nevim co řešíš, já jenom korigoval tvoje bláboly o $300k a že za 130k CZK nikdo v usa nedělá.
A teda co si stěžuješ, máš reference, bývalý šéf ti určitě dá doporučení a těch $150k ti snad někde jinde daj taky ne?
Anebo proč hledáš nějaký odpadky mezi spamem a nejdeš taky dělat do toho googlu za těch tvejch 350?
Jako když seš tak dobrej že ti platili z usa full remote tak nechápu kde máš problém.
Napocitej do deseti, nadechni se a zkus jeste jednou porozumet tomu, co jsem psal vyse. Nebudu psat kolik mam ted, kde a jak delam atd. Kdo rika, ze neco takoveho ted nemam? Kdo rika, ze chci jet do USA? Nepsal jsem to snad nekolikrat, ze pro me je nejlepsi full-remote z CR za americky penize? Ja zadnej problem nemam, to jen tebe sice naucili ve skole pismenka, ale uz ne porozumet psanemu textu.
Ten spam je pro me prave to, cemu ty nerozumis, tj. remote nabidky za 130K CZK, kdyz to v CR dostanu lusknutim prstu. Celou dobu pisu, ze sehnat neco, co me vytrhne, treba prave tech $300K uz tak jednoduche neni (ani pro me). Ale +/- $150K je vcelku realita.
Nikde sem nepsal, ze za 130K CZK v USA nikdo nedela. Jen se tu vsichni tvarite, jak kdybyste byli nejmin jaderny vedci a jak ste protrely svetem, tak sem myslel, ze skutecne neco umite a ne ze vyskrabavate zbytky. Samozrejme, ze "ajtak" muze v USA pracovat i za 130K CZK, ale to je asi tak "ajtak" jak to definuje moje babicka (tj. cvaka neco do klavesnice)... A ne nekdo, kdo ma MFF a prokousal se do mezinarodniho kola ACM ICPC, kde Google normalne lovi i dvaadvacetilety kluky a holky.
Tahle cela diskuze je o tom, jak si tu stezujete, ze "trh prace je nejakej spatnej", jestli's to zapomnel, podivej se na nadpis. A cela moje pointa je, ze kdyz umis vic nez PHP tak se pro tebe situace nijak nezmenila.
Ale ja uz to vzdavam
Ty uz se ted snazis jen me nejak umele vytrolit na nejakejch nesmyslnejch konstruktech co sis dovodil z mejch prispevku, aby to jakoby vypadalo, ze jsi kongruentni s tema svyma vyplodama.
Argumenty nikde, ani jsi nenaznacil, cemu se profesne venujes, odkazy na cokoliv 0, jen tu nadhazujes nejaky floskule. Snazis se tady naznacit, ze neni duveryhodne kdyz napisu, ze znam lidi, co pracovali v Googlu a ze jsem si vubec dovolil napsat, ze jsem mel tunu pohovoru do zahranici a na nekolika takovych pozicich pracoval/pracuji (ano, ted mam full remote). Jestli mi neveris, je mi lito, vice nemohu slouzit.