Lenin a RUM

student

Re:Lenin a RUM
« Odpověď #60 kdy: 24. 04. 2013, 17:50:02 »
Hele, že ty máš doma vytištěný Prýmkův avatar jako velký plakát a bodáš do něj nožem?
3x denně, jak doporučila paní doktorka ...
Nie, vzdy vytiahnem jeho avatar, ked idem pisat nejaky matematicky alebo teoreticko-informaticky dokaz ;-). To by sa demon tesil, ale Prymek asi velmi nie :D.

« Odpověď #61 kdy: 24. 04. 2013, 18:01:44 »
To by sa demon tesil, ale Prymek asi velmi nie :D.
Á, vidím, že je to opět potřeba zdůraznit: teoretici jsou *jistě* potřeba a je super, že existují. Ale musí to být pár machrů, kteří opravdu ví, co dělají, proč to dělají a jsou v tom kur... zatraceně dobří, tj. na světové úrovni. Před takovými klobouk dolů a nohy jim líbat, aby v naší republice zůstali.

Ovšem machýrci, kteří cosi zaslechli o Turingovi, neumí to ani korektně aplikovat na reálný svět, ale o to víc to každému nutí jako nepostradatelnou znalost, aby bylo jasné, jak jsou nadřazení nadsamci, tak ty tak leda k lopatě. Jiné úkoly zvládají obtížně.

Pan X.

« Odpověď #62 kdy: 24. 04. 2013, 20:18:14 »
Ovšem machýrci, kteří cosi zaslechli o Turingovi, neumí to ani korektně aplikovat na reálný svět, ale o to víc to každému nutí jako nepostradatelnou znalost, aby bylo jasné, jak jsou nadřazení nadsamci, tak ty tak leda k lopatě. Jiné úkoly zvládají obtížně.
Myslim, ze po slovensky sa to vola menezer (resp manager). Mame ich tu plno a nikto nevie co s tym...

txt

« Odpověď #63 kdy: 24. 04. 2013, 22:58:11 »
Myslim, ze po slovensky sa to vola menezer (resp manager). Mame ich tu plno a nikto nevie co s tym...
[/quote]
Ono je "manažer" a Manažer. Je pravda že "manažeři" jsou přemnožení, ale druhá jmenovaná skupina si zaslouží respekt.

Pan X

« Odpověď #64 kdy: 24. 04. 2013, 23:57:24 »
Ono je "manažer" a Manažer. Je pravda že "manažeři" jsou přemnožení, ale druhá jmenovaná skupina si zaslouží respekt.
To ano, ale hladajte takych. Zazil som, ze v Japonsku sa manazerom nestanete len tak. Tam sa na manzera prepracujete (musite najprv prejst niekolkymi monkey-businesmi aby ste vedeli ako sa pracuje naspodu a az potom sa nim mozno stanete). To je Manazer. 
U nas na manazera studujete. Teda vysledny produkt je uplne odtrhnuty od reality, nema logicke myslenie atd. To je manazer.

« Odpověď #65 kdy: 25. 04. 2013, 00:29:02 »
Mě by vážně zajímalo, jestli je Lenin opravdu takovej machr za jakýho se vydává, nebo jen zakomplexovanej chudák. Můžete to někdo potvrdit nebo vyvrátit?
Že na jeho návrhy (pracovní) nikdo nereaguje se nedivim. Já bych taky nereagoval na návrh nějakého anonymního Lenina.

khvkhgv

« Odpověď #66 kdy: 25. 04. 2013, 06:35:06 »

http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2004081501 :-D

« Odpověď #67 kdy: 25. 04. 2013, 07:26:41 »
Já bych taky nereagoval na návrh nějakého anonymního Lenina.
A prave proto je ti do smrti souzen soustruj od sesti do dvou a brblat na stát.
Děkuji za možnost editace příspěvku.

TomBA

« Odpověď #68 kdy: 25. 04. 2013, 08:05:10 »
Manager sa správne po slovensky vyslovuje menejžer. Tým je povedané všetko.

Ohľadne RUM-a, Lenina a iných prispievateľov:
Nerozumiem tomu, keď sa niekto urazí na internetovom fóre. Svedčí to o jeho labilite.
Svojho času som sa tu snažil vysvetliť môj názor o tom, že len veľmi málo pracovníkov v štátnej správe potrebuje Word. V skutočnosti potrebujú špecifické aplikácie do ktorých tlačia dáta (a neskôr ich vyhľadávajú, tlačia....). Spustila sa na mňa veľmi divoká kritika o tom, že viem figu o štátnej správe a o tom aké všelijaké fičúrie wordu užívatelia používajú.... Povedané slovami klasika "hlboké nepochopenie". Diskutujúci vôbec nepochopili čo som im vravel. Proste som im prišliapol ich ego.

So what....
Ide sa ďalej a treba prezentovať svoje názory. Aj keď sú niekedy mimo mainstream. Ak toto niekto nepochopí a urazí sa, tak ho asi nie je škoda.... Je dôležité diskutovať práve o takýchto témach, inak spoločnosť zakrnie.

Jakub Galgonek

« Odpověď #69 kdy: 25. 04. 2013, 08:10:57 »
A prave proto je ti do smrti souzen soustruj od sesti do dvou a brblat na stát.

A ty odpovídáš na anonymní nabídky práce? Víš kolik mi jich chodí do spamu :D?

Jakub Galgonek

« Odpověď #70 kdy: 25. 04. 2013, 08:13:13 »
Nerozumiem tomu, keď sa niekto urazí na internetovom fóre. Svedčí to o jeho labilite.

Tak třeba jen došel k závěru, že ho zdejší prostředí již neobohacuje.

« Odpověď #71 kdy: 25. 04. 2013, 08:41:27 »
A ty odpovídáš na anonymní nabídky práce? Víš kolik mi jich chodí do spamu :D?
Ted uz ne. Ale kdyz jsem zacinal tak ano. A ziskal jsem diky tomu fakt hodne dobrych zkusenosti a dalsich kontaktu.
Jan Novak je pro me na netu stejne anonymni jako Lenin nebo RUM. Jsi Galgonek nebo jsi Novak?

Jakub Galgonek

« Odpověď #72 kdy: 25. 04. 2013, 09:55:47 »
Jan Novak je pro me na netu stejne anonymni jako Lenin nebo RUM.

Tím spíše o důvod méně ty nabídky nepodepsat :-)

« Odpověď #73 kdy: 25. 04. 2013, 10:02:01 »
jenze ono se to tvari anonymne ve chvili kdy to je ten inzerat. ve chvili kdy na to reagujes a das najevo zajem, dostava se k tobe specifikace zadani tak pak uz zpravidla komunikujes s nekym kdo ma nejaky konkretni jmeno a je z konkretni firmy.

Na Leninovo inzeraty je nula reakci ne protoze je to "anonymne", ale protoze tady neni nikdo kdo by mel znalosti se do neceho takoveho pustit.

Jakub Galgonek

« Odpověď #74 kdy: 25. 04. 2013, 10:08:34 »
jenze ono se to tvari anonymne ve chvili kdy to je ten inzerat. ve chvili kdy na to reagujes a das najevo zajem, dostava se k tobe specifikace zadani tak pak uz zpravidla komunikujes s nekym kdo ma nejaky konkretni jmeno a je z konkretni firmy.

To mi připomnělo RUMa, který mi napsal "u nás ve firmě je tak málo lidí, že klidně můžeš přijet a potkáme se", ale když jsem chtěl znát jméno jejich firmy, tak už jsem měl smůlu.