jak zabránit redirectu login.{seznam,novinky,super,stream}.cz

Pokus se přihlasim na email.cz zadávám údaje na stránce login.szn.cz, jenže po odeslání formuláře login.szn.cz/continue jsem jak pešek hnán okolo všech čertů url domén níže (url /mticket)

✓  email.seznam.cz =✓  login.szn.cz
✓  login.seznam.cz=✓  login.szn.cz
✓  login.novinky.cz=✓  login.szn.cz
✓  login.super.cz=✓  login.szn.cz
✓  login.seznamzpravy.cz=✓  login.szn.cz
✓  login.stream.cz=✓  login.szn.cz
Email.cz

Jde to nějak udělat, aby redirect neproběhly?  Proti redirectům se blbě brání, jde o normální dokument. A navíc to probíhá potají,nic z toho nevidim v adresnim řádku Navíc to dle latence stihne se za třeba 780ms

Všiml jsem si totiž, že někdy se to nestávalo.

Zopper

• 781
    • Zobrazit profil
Re:jak zabránit redirectu login.{seznam,novinky,super,stream}.cz
« Odpověď #1 kdy: 12. 11. 2023, 15:58:53 »
Nepřihlašuj se a dej si do /etc/hosts login.szn.cz -> 127.0.0.1, pokud ti těch pár přesměrování vadí. Jiná rada není, protože to přihlášení zpracovávají na jednom místě pro všechny své služby. Věř mi, že by si nedělali na servery zbytečné requesty, kdyby k tomu neměli praktický důvod. Kam všude tě to protáhne může záležet na stavu tvojí session, jestli se dělá nová, nebo se jen ověřuje, a podobných věcech.

Re:jak zabránit redirectu login.{seznam,novinky,super,stream}.cz
« Odpověď #2 kdy: 12. 11. 2023, 16:22:14 »
Tím bych se ale střelil do vlastní nohy ,protože login.szn.cz je pro prvotní hřích přihlášení do emailu.
Mám to  jen pro občasné použití, takže jsem líný si dělat account v mailovém IMAP klientu.

Zbytečné requesty z druhé pohledy: vždyťjá na super.cz bych ani nesjel okem a stream navštíví jednou za uherský rok.