Jen bych rád upozornil, že změnit skript na serveru je záležitostí pár vteřin, proto nesdílím názory pánů Koudelky a Jirsáka. Důrazně nedoporučuju nikomu svoje přihlašovací údaje, emaily ani telefony vkládat do jakýchkoliv formulářů jen tak "pro kontrolu".
Úmysly a motivace poskytovatelů takových služeb mohou být různé a mohou se v čase vyvíjet. Zároveň pochybuji, že běžný BFU dokáže provádět takovou hloubkovou analýzu skriptů a odhadnout reputaci poskytovatele služby jako odborníci výše zmínění.
Znovu opakuji, já jsem nikde nepsal o vkládání údajů do jakýchkoli formulářů, psal jsem o tomhle jednom konkrétním webu. BFU o webu HIBP nejspíš nevědí. A pokud někomu říkám, jak má zacházet s hesly, říkám mu, že heslo nemá zadávat nikam jinam, s výjimkou jediného webu, a to je právě HIBP, kam heslo pro kontrolu zadat může.
Pokud se bojíte změny skriptu na webu, můžete použít řešení implementované ve správci hesel. Např. BitWarden umí na HIBP zkontrolovat, zda vaše heslo neuniklo. Podobnou funkci už mají myslím někteří správce hesel vestavění v prohlížečích.