Zalezalo, co podporoval konkretny OS, ktory si tam mal. Linux bez problemov routoval PC1 -serial- PC2 -eth- LAN/inet. ..
..
Nepravda. Zalezi na tom, co umoznuje OS a dostupne ovladace.
Nechce se mě reagovat na všechny tvé bláboly. Pokud tvrdíš že to jde nikdo ti nebrání napsat mu pořádný a kvalitní návod tak aby tazatel nebyl zmaten a svůj "testovací projekt" udělal hned napoprvé.
PS. v úvodním příspěvku "mluvil pouze" o COM portu a ty uvádíš "ethernet" jako příklad že to jde. Někdo z nás dvou má zjevně problém s chápáním psaného textu či trpí vrozeným kreténismem a já se domnívám že to já nejsem. Prosím o zveřejnění v úvodním příspěvku že se chce připojit do LAN přes ethernet. Díky.
Ano, ty mas problem s citanim alebo chapanim textu. Aby si nemusel ist do uvodneho prispevku, tu je podstatna cast:
chtěl bych se zeptat, jestli někdo pamatuje, jak se dalo pomocí rs-232 připojit do lan na Win95 nebo Win98.
Uvodny prispevok nebol editovany, je to tam od zaciatku.
Zaroven ty sa tvaris ze okrem toho, co si ty zazil, nic ine neexistuje (konkretny priklad je tebou spominane IPX/SPX), tak skludni hormon a nediagnostikuj na dialku ludi, co len opravuju tvoje dojmy na fakty.
Ak som napisal nieco, co nie je fakt, oprav ma, rad sa poucim.