"a sou na to scripta?" ... po kladny odpovedi odveti "tak ja prijdu zejtra na zkousku".
A presne takto mile deti, funguje vyuka na nasich VS. Spolubydlo daval "obdenky" ... dycky si precet scripta, sel, udelal
Asi vzdycky byli lidi, kteri to delali takto. Ale ne kazdy ma encyklopedickou pamet a jsou lidi, kteri to proste musi nastudovat trochu vic. Ostatne cilem VS neni to, aby ses naucil kdejaky vzorcek, ale hlavne to, abys vedel, ze veci existuji, kde je najdes a jak je muzes pouzit. A dneska na spoustu veci mame Google, ze jo.
ja viem len stacil by mi matematicky povinny zaklad pre ITaka ktory nema zaujem sa nejak hlbsie matematicky angazovat a co ta druha otazka? spravit bc inde a prist na ing na cuni kde uz matika prehrmela? nevies pls posudit ako moc tam nadvazuje to ing na bc ?
Bych to s tim zakladem neprehanel. Ja nevim, co presne studuji ciste ajtacke obory, ale jednou jsem v antiakvariatu omylem otevrel knizku s nejakymi matematickymi teoriemi okolo operacnich systemu, zmackaly se mi z toho kalhoty a honem jsem ji dal zpet na regal, nez omdlim. Tak abys nahodou neskoncil jako ajtak tim, ze budes delat nejake obrazovkove formulare pro lidi, kteri k tomu pak dolepi tu matematiku.
Odpoved na druhou otazku netusim, co takle uchopit telefon a na nejakou tu skolu zavolat na studijni oddeleni nebo jim poslat mail? Jinak mam v supliku kristalovou kouli, tak kdyby nekdo vygoogloval navod k pouziti, tak ja bych se zkusil podivat.
BTW, asi by ses mel zamyslet nad tim, jestli studovat chces nebo ne, misto vymysleni prekazek, kvuli kterym to bude tezke az neprekonatelne a vymyslenim obchvatu, abys obechcal system. Jsou lidi, kterym je vice dano a VS prolezou levou zadni, ti ostatni si musi vypestovat sicflajs a proste se do toho obout a oddrit to, zatimco ti prvni se oziraji se studentkami na koleji. Nikde neni receno, ze z tech prvnich jednou budou mnohem vetsi borci, nez z tech druhych. Spis to casto je tak, ze akorat vsechno umi lepe okecat, az se stanou manazery, kteri hovno umi a ti druzi pak delaji tu opravdovou praci.