Vyplatí se k webu dělat nativní appku na iPhone a Android?

Re:Vyplatí se k webu dělat nativní appku na iPhone a Android?
« Odpověď #15 kdy: Dnes v 19:17:47 »
Je otázka proč používat Tailwind místo MUI, i v MUI klidně udělám design jako je třeba forum.root.cz, a mám hotovou hromadu komponent, které bych s Tailwindem musel teprve vytvářet. V Tailwindu dají source kód k něčemu, a já celou tu hromadu musím vzít a vytvořit svoji komponentu v Reactu, třeba MyButton. A k čemu to je, když v MUI už tu komponentu Button mám rovnou vytvořenou.

Plus teda k tomu MUI má více hotových komponent než Tailwind. V tailwindu chybí komponenty ryze mobilní, namátkově jako je dolní menu.

Navíc kažý kus kódu z Tailwindu, který použíju, tak z něj ještě musím abstrahovat utility classes do globals, protože nemůžu mít napříč projektem rozházené na divoko třeba barvy, různé rozměry inputů a dalších prvků, padding atp. Uff...
Od roku 2005 se zabývám SW Vývojem, načež od roku 2015 je to i mé povolání. Specializuji se na Javu, a v posledních letech i na Python a intranetové aplikace v Reactu. Delám v AWS Cloudu.

Kit

• 944
    • Zobrazit profil
Re:Vyplatí se k webu dělat nativní appku na iPhone a Android?
« Odpověď #16 kdy: Dnes v 19:31:29 »
Mám web napsaný v React.js pro širokou veřejnou, který musí být úspěšný finančně, a uvažuju, jestli má smysl dělat variantu pro mobil nativně. Nemyslím si, že to vypadá na mobilu špatně - mám to pro mobil celkem vyladěné - ale nevypadá to na něm tak dobře jako nativní android nebo ios aplikace.

Zkus tento úkol zadat AI. Třeba z ní vyleze něco použitelného.