USB Wi-Fi adaptér pre pracovné PC

Re:USB Wi-Fi adaptér pre pracovné PC
« Odpověď #15 kdy: Dnes v 10:39:36 »
Místní klasika, ptáš se na nejvhodnější wifi adaptér a dostaneš přes tlamu, protože nechceš tahat kabel. ::)
Aha, takže když se někdo zeptá, jak skočit z pátýho patra, aby to měl rychle za sebou a odpovědí mu bude, aby to nedělal, tak je to vlastně špatně? Hmm...

Jinak k té WiFi u stolního PC - odjakživa se ctí zásada, že co lze propojit kabelem, to se taky kabelem propojuje (a výmluvy, že něco nejde kvůli jakési zdi, pochopitelně neobstojí). Celkově ta pseudo-móda všemožných bezdrátů, ať už je to výše zmiňovaný PC nebo třeba různý mediální krabičky do TV s HDMI výstupem, kde ale chybí RJ45 a je jenom WiFi, je hnus a poměrně zaručený zdroj problémů :P  Home WiFi tak pro mobil nebo tablet, tam asi není co vytknout.

« Odpověď #16 kdy: Dnes v 11:52:26 »
Všichni moc dobře ví, že pro stacionární zařízení jako je PC desktop nebo TV, je ideální připojení kabelem.
Jenže když jsem na TV přehrával film stažený jako BD, který měl průměrně stream 80mbps, tak se na TV sekal. To jsem zjistil, že TV LG OLED má pouze LAN 100mbps.

« Odpověď #17 kdy: Dnes v 12:13:30 »
Ta TV nejspíš ani nemá výrobcem garantovanou podporu přehrávání BD streamů, takže proto tam výrobce šoupnul jenom 100 Mbps LAN. Solidní mediální playery pak samozřejmě Gbps LAN mají.

« Odpověď #18 kdy: Dnes v 18:56:18 »
To bylo uvedeno jenom jako rarita, protože jsem to zjistil téměř po 3 letech. V TV používám Plex a žádnou další krabičku vůbec nepotřebuji. Nakonec jsem se připojil přes 5GHz WiFi a film přehrál.

« Odpověď #19 kdy: Dnes v 20:38:07 »
Místní klasika, ptáš se na nejvhodnější wifi adaptér a dostaneš přes tlamu, protože nechceš tahat kabel. ::)
Ano a to este ani nie je pre mna  ;D
Dnes mi bol doruceny mercusys ma30h, tak uvidim