Nemyslim si, ze za tym stoji niekto vyssi. Zrejme je to len nejaka uz zauzivana vec v time a ked su uz zvyknuti na tento styl prace, tak preco nieco menit z ich strany. Co mam ale odpozorovane, nikdy sa nestihal termin, dokedy sa ma nieco urobit. S tym kolegom, s ktorym si tak najviac rozumiem, ten mi vravel, ze takto to bolo vzdy so stihanim terminov, aspon pocas tych 5 rokov. Ja sa ani necudujem, ked vidim aky pristup sa tam voli. Ziadne nieco take ako napr. iteracie. Testovanie prebieha v style, ze netestuje sa aktualne implementovana funkcnost, ale jednoducho tester skusa vsetko mozne, aj staru funkcionalitu a ked zisti, ze nieco nejde, tak ide automaticky za vyvojarom a ukazuje mu to, hoci vyvojar ma uplne nieco ine rozrobene a myslienkami je uplnde niekde inde. Toto ma vie dost stvat, ked nieco vyvijam, som zazrata do prace, pride tester, ze toto nefunguje, pritom ide bud o staru vec, alebo to nie je dokonca ani implementovane este. Ak by sme fungovali v nejakych iteraciach, ze 2 tyzdne sa nieco implementuje a potom sa to skusa, tak by sme po 3 mesiacoch nemuseli odhalit 3 mesiace staru chybu