A nebylo by lepší mít stejnou mzdu jako Helmut?
Dítě: Tatí, chci do Disneylandu.
Táta: Koukni se na Youtube! Maximálně tě vezmu do Brna se podívat na kravičky a kozičky.
Žena: Potřebovala bych nové a bezpečné auto.
Táta: Choď pěšky, stejně jsi přibrala.
Babča: Synu, potřebuju dovolenou u moře na lišej.
Táta: Koupím ti mořskou sůl! A protože jsi mě vychovala, tak i dubovou kůru!
Dítě: Tatínku, potřebuji k moři na asthma.
Táta: Solná jeskyně ti bude bohatě stačit.
To fakt chcete žít takhle? A na zuby si vyděláte ve Výměně manželek?
No vždyť říkám. Za zbytečnosti. Děkuji za skvělou ilustraci. Skromnost je věcí výchovy. A jestli vás rodiče vychovávali takhle, přesně chápu, proč je píšete.
Říct mi dítě, že chce do Disneylandu, zaklepu si ledatak na čelo i kdybych měl příjem milion měsíčně. Platí víceméně o jakékoliv podobné hovadině.
Moje žena je díkybohu normální. Jediné, co chce je, aby ji vozidlo dostatečně bezpečně a spolehlivě dovezlo tam, kam je potřeba. Jenže to plní auta cca od roku 2000 prakticky všechna. Jasně, když si koupíte krám, budete mít krám, ale to je váš problém. Na to fakt nepotřebujete nová vozidla jak si nevím proč kdejaký panelákový snob myslí.
A co se týká zdraví obecně, doporučuju si o věci něco zjistit. Pak možná zjistíte, že o dost účinnější je léčit příčiny místo následků jak to dnešní medicína často dělá. Místo blábolení o cestách k moři. Funguje to často až překvapivě dobře. A věřte, že dobře vím o čem mluvím. Syn měl alergie opravdu hnusné,druhý má srdeční vadu, která se v ČR vyskytne jednou za rok a žena náběh na astma. Nechovat se k sobě jako idiot, se tomu říká.
A co blábolíte o výměně manželek fakt nevím. Bohatství opravdu nespočívá v tom kolik čeho máte a co si můžete kouput. Nemluvě o tom, že můj příjem je tak pětinásobný co těch lidí tam. Že jsem placen průměrně jsem myslel logicky tak, že průměrně v mém podoboru, ne celkově.
Ano, naše hodnoty jsou poněkud jinde než u Disneylandů a zájezdu k moři