Ahoj,
zajimalo by me, jaky mate domaci PC setup, zejmena pokud pracujete z domova.
Resim takovy problem:
1. mam svoji pracovnu, kde i spim, tudiz potrebuju, aby mi tu pres noc nehucely vetraky
2. zaroven tu - necekane - travim cely pracovni den, takze tu mam svuj veskery setup: laptopy, monitory, klavesnice etc.
Tak trochu dochazim k nazoru, ze bych mozna misto pracovniho laptopu poridil normalni workstation z nasledujicich duvodu:
1. laptop se sice hodi, ptz obcas skutecne pracuju odjinud nez z domova, nicmene neni to tak casto
2. laptop fakt hodne topi, v lete nic moc a ani to neprospiva tomu HW (vytezuju ho fakt HODNE)
3. docking station prestava stacit, mam tu nekolik monitoru, ruznych devicu atd.
pokud si koupim PCcko, tak bych si idealne predstavoval, ze nebude ve stejne mistnosti, ale nekde "za rohem" a ja tam natahnu nejake extra dlouhe USBcka/HDMI pro monitory/klavesnice/mysi tak, aby mi mohlo PC bezet nepretrzite
mate nekdo zkusenost s takovym setupem? pripadne resite to jeste jinak? napriklad me napadlo mit vykonne PCcko nekde v serverovne u me doma, kde si muze hucet jak chce a na stole mit jen nejaky tichy tenky klient - ale potreboval bych mit aktivni dva/tri mega monitory
na tom PCcku bych mel pravdepodobne nejakou virtualizaci - at uz bych ho ovladal naprimo nebo pres tenkeho klienta.