Lopaty, tie vami uvadzane platy nie su urcene pre vas, ale pre ludi, ktori naozaj nieco vedia. Nezamestnaju hocikoho
Tato zavist je to tvoje osobne zlyhanie, ze si nedokazes vyjednat rozumny plat. Ak si v BA, mas nejaku prax a zarabas pod 2500euro tak si socka, niemand. Plut na takych ludi, lebo k*rvite trh aj pre tych, co nie su autisticki loseri.
Zavist? Socka socka. Ja nemusim zavidiet, ja totizto viem, ake su realne platy. 2500€ v hrubom je realna mzda. 3000€ sa este da, ale uz pre skuseneho vyvojara, nehovoriac o tom, ze zamestnavatela realne stojis mozno 5000€. Takisto taky plat nedostane clovek, ktory vysiel prave zo skoly, alebo ma minimum znalosti. Ak firma prijme takeho cloveka, za take prachy, je to skor zo zufalstva. Nakolko sa pozeram po roznych pracovnych prilezitostiach, tak viem ako sa platy realne pohybuju. Tie sumy, ktore tu uvadzate su mozno tak pre banky a rozne korporaty, nehovoriac o tom, ze tam sa niekedy neda ani dostat na zivnost priamo len cez agenturu.
Na svarci nevidim nic zleho. To len tu kolegovia na roote moralizuju a myslim si, ze vacsina z nich robi prave na svarc
. Inak vam tolko prachov nedaju.