pomozte s dosbox mapper file

pomozte s dosbox mapper file
« kdy: 20. 06. 2025, 11:41:01 »
potřeboval bych aby si někdo z Vás nainstaloval na chvíli dosbox-x

pak nastavte v dosbox.conf řádek mapper= na soubor mapperu je to mapper-0.74.map

v dosboxu stiskněte CTRL+F1

otevře se nastavování přemapování kláves

potřeboval bych nastavit klávesy F11 , F12 a F6 aby dělaly následující akce v prostředí kde se to využívá , jde o kopírování do schránky z doby DOSU ,

pohledávám

L_CTRL+Insert tuto funkci má dělat stisk klávesy prostě F11 na označeném textu

L_Shift+Insert tuto funkci má dělat stisk prostě F12 na označeném textu

a L_CTRL + Delete tuto funkci chci aby dělala prostě klávesa F6 na označeném textu

jde o notebook koupil jsem ho za 6000 Kč s vadou že nejde Fn tlačítko , jde však nahradit za CTRL a na druhé straně je ještě jeden CTRL

bohužel v DOSBoxových programech které editují texty se využívá konvence jak jsem řekl předchůdce CTRL+C a CTRL+V

nejde mi to stisknout nijak

pak upravený mapper-0.74.map prosím otevřete a podívejte se kde se co změnilo a opište sem řádky týkající se F11 , F12 a F6

mod1 je v maperu CTRL , mod3 je v maperu Shift

musí to být levý CTRL a levý Shift a pravá ruka Insert Delete napadá mě ještě Shift Delete Vyjmout ale už nevím klávesu

chci to pro Borland Turbo Pascal 7.0 , všechny F využívá nebo navrhněte jiné klávesy

notebook je ThinkPad T430 můžete se podívat jak asi vypadá je jinak dobrý nový vlastně skvělý a ta baterie ale ta klávesa Fn tak byl za 6000Kč

děkuji