Dekuju vam za trpelivost.
Mas notas v ktorom je wifi karta- podla vsetkeho je to broadcom. funguje? ci nefunguje? preco chces pouzit externu USB kartu?
dokazes sa pripojit s tou wifi v notebooku na bezdrotovu 802.11 b/g siet?
V notasu broadcom funguje, funguje i v BT. Chci pouzit externi, protoze si myslim, ze na hack wifi v BT nestaci.
Prehliadac sam o sebe nedokaze zabezpecit pripojenie sietovej karty k siete.
Ano, to je mi jasne, ale jinak overit chod externi USB wifi, kdyz vypisu nerozumim, bohuzel zatim neumim.
Možná se mýlím, ale já to pochopil, že chce použít externí USB Wifi kartu pro sniffing sítě, a chce ji použít protože zůstane MAC adresa této USB karty a ta je dostatečně levná aby ji mohl zahodit kdyby něco.)
Doufam ze mi nikdo nebude busit na dvere.. :-)
Mym cilem je, dopracovat se k prolomeni WEP, WPA na vlastni LAN pres BT. Zkousel jsem CommView s aircrack i s Wireless Auditorem a podobne a nemel jsem vice mene zadny zasadni problem postupovat podle ruznych navodu. Jmenovany USB adapter funguje na XP bez problemu a zachytaval snad i druzice.. Ovsem vsude narazim na rychlejsi a daleko spolehlivejsi postupy s linux nastroji a proto se to chci naucit. Jsou pochopitelne fora a stranky venujici se vyhradne teto problematice, ale tam je to na mne zatim prilis vysoky level a nikdo nema cas ucit blba zakladnim syntaxum. Tolik k otazce - co vlastne chce. Panove omluvte moji tupost, ale zrejme asi opravdu nechapu podstatu prace s Backtrackem. Vypis lsusb a lsmod ihned dodam.