Nový Root již dnes?

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
Re:prosim spravte nieco s dizajnom root cz neviem to tu uz citat.
« Odpověď #255 kdy: 08. 02. 2016, 00:15:43 »
skor som myslel na nejaku stranku bez toho aby som musel pretvarat jej vzhlad...

Tak bohuzel, takova stranka normalne od Iinfa neexistuje. Oni se snazi byt revolucni a delat vsechno jinak, nez by to delal myslici clovek za cenu, ze bude mene revolucni. Takze bez alternativniho stylu mate defaultni layout, ktery je v rozporu uplne se vsim, co je prakticke a ergonomicke.

Já si většinou zobrazím verzi pro tisk (CTRL+P)... Není to tak roztahané a dá se to číst. Určitě lépe, než současná verze ;) Jsme to dopracovali v tom 21 století...  :P

Hm, a v cem vam to tak funguje? Me to v Pale Moonu nahodi dialog tisku.

[]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

Jinak jsem ted zkusil Dark Root 1.1 a je dost dobry, akorat ty barvy jsou ponekud kriklave, ale jinak layout se da, na rozdil od defaultu, pouzivat. Ale rad bych vedel, proc pri 90 % zoomu se mi zobrazi Root takto: http://img141.imagevenue.com/img.php?image=86439_Root_90_122_198lo.jpg a pri 100 % zoomu takto: http://img148.imagevenue.com/img.php?image=86440_Root_100_122_336lo.jpg

Ponechame-li stranou, ze pri 100 % zoomu mam i na 10" displayi pismena jak v Kajovi Marikovi, tak se mi nelibi, ze se z toho stanou dlazdice ve dvou sloupcich. Jinak jsem zil v naivni predstave, ze moderni OS s modernim prohlizecem by mel byt schopen sdelit webu veci jako rozliseni a velikost displaye, aby nebylo nutno vsem servirovat pismena jak ze slabikare pro zrakove postizene, ale kazdemu poslat neco, co na jeho displayi vypada decentne.

i-PRESS

• 100
  • NodeJS, Python, Perl, Lua, PHP
    • Zobrazit profil
« Odpověď #256 kdy: 08. 02. 2016, 00:41:13 »
V Google Chrome (Linux Mint) mi to zobrazí print preview :))

Já krátce experimentoval s různými "$("body, .article--content").css({"font-size": "70%"});", "$("body").css({zoom: "70%"});" abych si vychytal kombinace, kdy se to bude dát číst, nicméně neúspěšně. Je to důmyslně nastylované, aby ani velikost fontu nešla aplikovat na 1 clasu.. ::)
« Poslední změna: 08. 02. 2016, 00:43:01 od i-PRESS »

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #257 kdy: 08. 02. 2016, 00:58:42 »
@i-PRESS: Holt v jednoduchosti je krasa (a dokonalost). Neexistuje nejaka soutez o cenu za prasacky web, kam bychom prihlasili Roota?

j

« Odpověď #258 kdy: 08. 02. 2016, 08:28:03 »
...Jinak jsem zil v naivni predstave, ze moderni OS s modernim prohlizecem by mel byt schopen sdelit webu veci jako rozliseni a velikost displaye, ...

Predstava krasna, ale naivni, protoze ty "moderni" browsery nejen ze nereknou velikost zobrazovadla, ale i to rozliseni reknou blbe. Takze ty kdyz nekde reknes, ze ma bejt neco 20px, tak si z toho browser udela nekdy 30, jindy 40 ...

Na druhou stranu ty prasata co to mastej se taky uz za tech 20let mohly zvladnout naucit px nepouzivat.

« Odpověď #259 kdy: 08. 02. 2016, 08:46:21 »
Na druhou stranu ty prasata co to mastej se taky uz za tech 20let mohly zvladnout naucit px nepouzivat.

Co je podle tebe na px spatneho? (Pokud neresime podporu IE6, ale pak jsi z mnoha duvodu ubozak tak jako tak.)

j

« Odpověď #260 kdy: 08. 02. 2016, 09:34:44 »

Co je podle tebe na px spatneho? (Pokud neresime podporu IE6, ale pak jsi z mnoha duvodu ubozak tak jako tak.)
Uplne vsechno? Ale to tatar jako ty nemuze pochopit ze ... protoze normalne udelanej web nemusi byt nijak "moderne responsivni", protoze se prizpusobi a to odjakziva a odprirody. Ovsem presne do okamziku, kdy do toho nekdo zacne ladovat px a dalsi.

Lol Phirae

Re:Nový Root již dnes?
« Odpověď #261 kdy: 08. 02. 2016, 09:42:39 »
Kristova noho. Nový fórum skin.  ;D ::) :o

j

« Odpověď #262 kdy: 08. 02. 2016, 09:44:24 »
Tak se ty sracky rozlily uz i na forum, genialni ... na 1920x1200 vidim JEDINEJ post pres celou obrazovku.

hu

« Odpověď #263 kdy: 08. 02. 2016, 09:47:03 »
Tvl, tak tohle je slusnej ulet...

Lol Phirae

« Odpověď #264 kdy: 08. 02. 2016, 09:53:26 »
Tvl, tak tohle je slusnej ulet...

Snažil jsem se kliknutím na logo zmizet pryč z té hrůzy, ale nezdařilo se. Vede to na index fóra.

na 1920x1200 vidim JEDINEJ post pres celou obrazovku.

Ano, vertikální využití místa plně reflektuje stížnosti všech na neuvěritelnou roztahanost.

Kurwa kupte tomu slepejšovi co tohle navrhuje dva pulitry místo brejlí nebo mu najděte místo v nějaký chráněný dílně pro slepý, tohle fakt není normální!!!

>:( >:( >:( >:( >:(

j

« Odpověď #265 kdy: 08. 02. 2016, 10:00:46 »
Nemohli by ste zvetsit to voko a to modry cosi vedle? S poctem postu/precteni? Je to maly, mam problem to rozpoznat, a zjevne jde o klicovou informaci ...

Jo a taky myslim je to vsechno malo barevny, chybi mi tu fialova, nejaky to azuro ... 178 barev, neni to malo? Muj monas jich prej zvladne 16777216.

Nj, a zavrit uvozovky ... ale jo, ja to chapu, editor kterej by to zkontroloval este nikdo nenapsal...

A taky myslim ze by to chtelo vic smirovacich sluzeb, 30 ... nic moc ...

« Odpověď #266 kdy: 08. 02. 2016, 10:10:32 »

Uplne vsechno? Ale to tatar jako ty nemuze pochopit ze ... protoze normalne udelanej web nemusi byt nijak "moderne responsivni", protoze se prizpusobi a to odjakziva a odprirody. Ovsem presne do okamziku, kdy do toho nekdo zacne ladovat px a dalsi.

Ja jenom jestli vis, ze px neni pixel...

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #267 kdy: 08. 02. 2016, 10:27:19 »
No, to je tedy husty. A nejlepsi na tom je, ze se skinem Dark Root 1.1 se mi tu zobrazuje text bily na bilem podkladu, takze musim vsechno oselektovat ctrl-A, abych videl i neco jineho, nez smajliky. Kurva, vidim, ze Root vyvoj alternativniho skinu opravdu podporuje uzkou spolupraci s vyvojari.

P.S.: Oranzova barva mi tu opravdu chybela. Jak jiz stalo vyse, primluvil bych se i za tu fialovou. Podlad by pak mohl mit barvu slunecniho svitu s co nejvyssim jasem, aby si clovek pripadal jak u more na dovolene. A na tom by mohla byt bila pismenka, aby se to dobre cetlo. Prosim o zverejneni adresy, na kterou bych mohl vyvojarum poslat flasku projimadla.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #268 kdy: 08. 02. 2016, 10:34:40 »
No, ono je to vlastne jeste lepsi. Pod diskusi je videt akorat tlacitko Odpovedet. Ostatni, jako treba Upozornovat, Neprecteno atd, jsou pro zmenu napsane cerne na cernem pozadi. A dobre je take to, ze drive na prepinani stranek v diskusi byly celkem velke ctverecky odsazene od sebe. Ted je tam posloupnost cisel, krasne nalepenych na sebe. Redakce se tady bije v hrud, jak to delaji tak, aby se to lepe pouzivalo na patlacich zarizenich, tak by me zajimalo, jak se do tohodle bordelu uzivatele strefuji. To mozna slo na resistivnich displayich, ale na kapacitnich to bez zoomu asi nepujde. Ono i mysi se do toho strefuje hur, nez predtim. Blahopreji k dalsimu vylepseni! At zije responzivni revoluce webu!

#

« Odpověď #269 kdy: 08. 02. 2016, 10:36:28 »
A nejlepsi na tom je, ze se skinem Dark Root 1.1 se mi tu zobrazuje text bily na bilem podkladu, takze musim vsechno oselektovat ctrl-A, abych videl i neco jineho, nez smajliky.
Zmen si prvni radek na
Kód: [Vybrat]
@-moz-document domain(www.root.cz) {pak se to nebude aplikovat na subdomeny ...