to znie fakt dobre este otazka, lebo chalan vyssie vravel ze nejake ine hodnotenie mali, ale nespominal si ake ... ty si nahodou nespomenies ?
Hodnotenie je uplne v moci skusajuceho a moze si vymysliet, co chce. Mal som aj skusajuceho, co sice spocital body na skuske ale hodnotenie daj z jeho subjektivneho pocitu. Mal som aj skusajuceho, co sa mi nepodaril jednej test a len tak tak, ze ma pripustil ku skuske s nadejou, ze mozno na 3 vytiahnem a dal mi nejake trivialne otazky, spytal som sa, ci to mysli vazne.. On dobre, verite si, podme sa bavit takto a odchadzal som s 1 hoci mi oficialne chybal bol alebo dva, aby som mohol ist na dalsiu cast skusky.. Primarne ziadnen ucitel Ti nechce uskodit a ked chces sancu, tak Ti ju da. Su aj pripady, co mali prvu cast skusky napisane na istu znamku a skusajuci ich vyhodil, lebo ked sa s nimi zacal bavit o dokazoch bolo zrejme, ze nevedeli, preco na papier napisali to, co napisali.. A naozaj studentom veria, co mi pride strasne fer. Pocul som, ze na inych VS treba pred kazdou skuskoku predkladat ISIC, aby ucitel vedel, ze si to naozaj ty. Na MFF staci, ak povies svoje meno..
A uprimne, tolko exotov a zaujimavych ludi ako je na MFF nestretnes nikde. Kazdy si nejako funguje po svojom, lebo moze. Tiez ta neprekvapi, ze uvidis dvoch ludi velmi pozorne diskutovat nad niecim a pritom jeden je v najmodnejsom obleku a druhy v kratasoch a tielku. Ceni sa hlava a zvysok sa neriesi. Preto som pocul, ze na inych skolach na skusku chodi v oblekoch, na MFF by nik nerobil vedu ani s pyzama.
Len popravde, nerozumiem, preco sa tak zaujimas o nejake hodnotenie. Ja som sa o to nikdy nejako nezaujimal, akceptoval som podmienky kazdeho vyucujuceho a ani kredity som neratal. Zil som v tom, ze staci spravit skusku a zapocet..