No, o kvalitě VŠ, je tu docela pěkné vlákno. Vystudováním VŠ nemáš nárok na vůbec na nic. Osobně si myslím, že už jen za ten způsob uvažování by sis zasloužil, ale tak rok na pracáku.
Pokud se IT srovná se zbytkem populace, tak je i nejmenší výplata v IT větší než výplata jinde. Každý kdo si tu stěžuje na 35-50 tis výplaty by si měl zkusit dělat rok, dva učitele za učitelské peníze.
O jaké VŠ píše? Neschází ti spíše základka, kde se bere čtení? Jaký způsob uvažování se ti nelíbí?
Proč by měl dělat někdo učitele? Na to dnes nepotřebuješ nic umět a podle toho ty peníze jsou. Jenže pořád se tu bavíme o tom, že kvalita se sice na trhu cení, ale ten trh k nám evidentně ještě nedorazil.
On nepíše o žádné VŠ, ale já jo. A předpokládám, že VŠ má a to samovzdělání je nad rámec VŠ a při práci(praxi).
Jinak děkuji za starost o mé základní vzdělání.
Jak je vývoj rychlý, či není je snad každému jasné a kdo chce v jakémkoliv oboru být aspoň v první půlce pelotonu, tak se musí učit nové věci. To je samozřejmé a není to žádná zásluha.
A co se mi nelíbí? Si to přečti:
1) Chci a chci a chci. ... "Chci, aby to zaměstnavatel ocenil sám."
2) Chce všechno hned a chybí trochu pokora. ... Pokud vám nevadí, že budete dům splácet třicet let s tím ...
3) Kolega snů ... Zajímám mě jen já.