Firefox mi povýšil na verzi 48.Chtěl bych si jen ověřit, jaká jsem to stará konzerva:Při vkládání textu do adresového řádku se zobrazovaly "odpovídající" url z historie. Ve verzi 48 na mne vyjuklo cosi děsivého.Je tu ještě někdo další, komu to nové zobrazení příjde takové nějaké humpolácké?
Hawrane, stara strukturo, kdyz se ti nelibi posledni impruvmenty, nainstaluj si Pale Moon. Pouzivat FF je dnes jako mlatit se kladivem do hlavy, protoze je to tak prijemne, kdyz clovek prestane.
neví někdo z vás struktur jak se zbavit "smooth scroll"?
Citace: hawran diskuse 05. 08. 2016, 16:56:00Firefox mi povýšil na verzi 48.Chtěl bych si jen ověřit, jaká jsem to stará konzerva:Při vkládání textu do adresového řádku se zobrazovaly "odpovídající" url z historie. Ve verzi 48 na mne vyjuklo cosi děsivého.Je tu ještě někdo další, komu to nové zobrazení příjde takové nějaké humpolácké?Je to divné, souhlasím.Dá se to změnit doplňkem.https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/classicthemerestorer/
Při vkládání textu do adresového řádku se zobrazovaly "odpovídající" url z historie. Ve verzi 48 na mne vyjuklo cosi děsivého.
Citace: hawran diskuse 05. 08. 2016, 16:56:00Při vkládání textu do adresového řádku se zobrazovaly "odpovídající" url z historie. Ve verzi 48 na mne vyjuklo cosi děsivého.dnes sa mi to aktualizovalo pri vkladaní textu ... sa mi zobrazujú url z histórie a záložiekv zozname pribudla ikonka záložiek (hviezdička) a otvorených kariet (to čosi )čo ťa tak vydesilo?