Stimulanty při programování

Trident

Re:Stimulanty při programování
« Odpověď #75 kdy: 15. 04. 2017, 12:58:09 »
Zkousel nekdo programovat na pervitinu? Ten by mohl zvysit produktivitu
Vim o tom ze jednomu z aplikacnich vyvojaru nosili pernik a kokes kdyz prakticky v praci bydlel a nevystrkoval hlavu ven.

Lidi jako PO,PSO, analytici a v neposledni rade 1st line support hodne huli travku (relax verzi i aktivacni verzi) obecne lidi kteri jsou dost v kontaktu se zakaznikem. Tihle lide to maji asi ze vseho nejhorsi, nebot zakaznik je vetsinou velmi kulantne hlupak bez zakladnich znalosti IT nebo ekonomiky. Ojedinelym jevem je hasis a v jedne pozrate telco firme u nas se dost casto konzumoval pernik.

Prace pro interni zakazniky je vetsinou mnohem vice v pohode a tam tolik stimulantu netreba. Ja nastesti v kontaktu se zakaznikem nejsem nebot mam prilis velky smysl pro spravedlnost...

Lidi co vetsinou neuzivaji nic a to ani pravidelny sex ci sport vetsinou konci v blazinci (taky na drogach, ale kontrolovane) . Ti co to prezenou tam konci take, ale na toxikologii.

« Odpověď #76 kdy: 15. 04. 2017, 15:22:16 »
záleží na každém z nás. Já dám denně tak 60 kafí a netěkám. Klidně je mohu zapíjet RedBullem a jsem furt v pohodě. Podle mně i veškeré moderní "rádoby" ergonomické keci o protahování se, správném posezu atd jsou jen marketingové bludy. Pokud cítím, že jsem unavený, jdu se provětrat na terasu nebo si vezmu notas ven.

Na každého z nás zabítá něco jiného a kategorizovat, že je nejlepší kafe / cvičení je nesmysl. Besip také doporučuje stavit cca každých 100km a protáhnout se. Já jezdím i 2.500km na jeden zátah na kafe a RedBully a po příjezdu do cíle jsem ready a mohu klidně programovat.

;D  :D  :)
Javamanův bratr?

čumil

« Odpověď #77 kdy: 15. 04. 2017, 15:27:21 »
záleží na každém z nás. Já dám denně tak 60 kafí a netěkám. Klidně je mohu zapíjet RedBullem a jsem furt v pohodě. Podle mně i veškeré moderní "rádoby" ergonomické keci o protahování se, správném posezu atd jsou jen marketingové bludy. Pokud cítím, že jsem unavený, jdu se provětrat na terasu nebo si vezmu notas ven.

Na každého z nás zabítá něco jiného a kategorizovat, že je nejlepší kafe / cvičení je nesmysl. Besip také doporučuje stavit cca každých 100km a protáhnout se. Já jezdím i 2.500km na jeden zátah na kafe a RedBully a po příjezdu do cíle jsem ready a mohu klidně programovat.

;D  :D  :)
Javamanův bratr?
po šedesáti džavách tě klepne kecale ...

čumil

« Odpověď #78 kdy: 15. 04. 2017, 15:28:42 »

Ty budeš nějakej příbuznej Javamana, jedno kafe každejch 8 minut nonstop už chce docela skill. Proč se tady proboha hromaděj takovýhle magoři??
ale sam si tady příbuznej džavamana ...

lady gaga, lady gaga, kdo to je ? je prcatelná ?

Jerry

« Odpověď #79 kdy: 18. 04. 2017, 14:15:05 »
Ano, mortalita mladých je relativně malá :) mladé tělo vydrží mnoho stimulantů :)
ale ty následky: křečové žíly, keratokon, hemeroidy, krevní sraženiny, sociální odloučení, tiky, prosezeniny, rakovina, zničené ledviny a játra, poškozený mozek, epilepsie, pobyt na psychiatrii, zhroucení, pokřivená páteř, svalové atrofie a deformace, šihlavost, skažené oči, sesedlé vntřnosti, syndrom suchých očí, zničená rohovka, povolený svěrač atd. atd.... . Prostě hruza ...
Nejlepší je programovat max. 6 hodin denně po-pa.