JSH: Nechtěj abych citoval sám sebe... Nicméně zjevně musím...
Steam mi často nejede ani 2MB/s -> Server na druhý straně je pomalej. Na co teda mám pořizovat 100Mbit linku?
Tu mojí linku nevyužiju dokonce ani při aktualizaci systému, kdy se taky nedostávám nad 2MB/s. O streamu filmů nemluvím, tam 25Mbit/s stačí (v závislosti na kodeku a kvalitě, samozřejmě).
Já prostě nechápu, proč lidi MUSÍ mít doma těch 10, 20, 30GB nejlépe HNED. Prostě to nechápu. Klasický starý modemy bych vám rozdal, do internetovýho pravěku vás poslal.
S těma službama, kde se dá film stáhnout - Já žádnou z těch služeb nepovažuju za nelegální. Ta služba je prostě jen služba. Něco nabízí a to něco je zneužíváno. Pokud bysme službu považovali za nelegální a půjdeme do důsledku, tak lze říct, že poskytovatelé internetovýho připojení podporujou nelegální kopírování filmů tím, že uživatelům umožňujou je z internetu stahovat. Paradox? Nebo výrobce prázdných DVD - vždyť vlastně oni taky podporujou kopírování filmů... Služba nelegální být nemá, chování lidí ano.
Nicméně já pořád nevím, proč bych měl potřebovat rychlejší linku... Abych těch 12GB XCOM: Enemy Unknown stáhnul za 20 minut? A já to potřebuju mít doma za 20 minut? To mě to bude tak štvát, když budu místo toho čekat hodinu a půl?