Ale ty se pohybuješ očekáváními i cenou v naprosto jiné kategorii než poptává darebacik.
(...)
Ale ano, pro někoho, kdo chce velký levný telefon je to varianta.
to je právě ten problém, že dostaneš doslova to, co jsi ochoten si zaplatit.
já mám aktuálně Poco X5Pro, má pár vlastností co mi doslova pijou krev, ale za těch 6k jsem zatím ochoten to tolerovat. jen nemám úplně pocit, že je ta cena přiměřená; podle by měla být, s ohledem na chyby, ještě tak o litr níž.
většina rodiny má motolice G4x, stály kolem 3,5k, a to že občas slyší pár dropoutů v BT sluchátkách nebo se jednou za hodinu resetuje BT spojení s převodníkem u věže, taky dokážou skousnout.
starší syn má teď nevím jestli S20 nebo S21 FE, funguje mu DEX, pořád dostává aktualizace, ale fakt nemám pocit, že by ten telefon stál za těch oficiálních 21 klacků (slovy JEDNADVACET TISÍC DPČ !!!).
akorát máti má iP (po ukončení podpory mobilního bankovnictví v prvním SE) SE2022(?), rozbalenej byl za cca 12, a i když mi ten telefon ovládáním nesedí a vendor lock-in je na něm totální, a třeba fotky musím z iCloudu na Synology přetahovat ručně, vzhledem k tomu že to za rok a půl nepotřebovala ani jednou restartovat protože všechno furt funguje a nikde nejsou vyslovený chyby, připadá mi ta cena za rozbalenku celkově docela v pořádku. akorát teda za funglovku těch tehdy snad 18 byl taky totální nesmysl.