Mírný redesign titulní strany

Mírný redesign titulní strany
« kdy: 15. 01. 2011, 12:52:53 »
Nebyla by nějaká statistika návštěvnosti a chování návštěvníků na rootu za poslední měsíc?

Porovnat třeba průměrný počet komentářů ve zprávičkách za poslední měsíc a za měsíc předtím, než proběhl redesign?

A také poměr počtu unikátních návštěv / celkových návštěv?

Pozoruji na sobě, že root navštěvuji o dost méně. Jen nakouknu, co je nového (rolovat na zprávičky obvykle zapomenu), nic nového nevidím, odejdu. Vychoval jsem se postupně k chování, kdy takové ty návštěvy 3-4/den jsou nyní jen max. 1x za den, někdy i to zapomenu...

Re: Mírný redesign titulní strany
« Odpověď #1 kdy: 15. 01. 2011, 17:16:12 »
Zrovna na to koukám a k žádným výrazným změnám nedošlo. Celková čtenost je přibližně stejná, stejně jako rozložení jednotlivých obsahů v ní. Jen fórum mírně posílilo, což je logické, protože se dostalo nahoru. A byl to záměr.

Nepočítám samozřejmě nějaké desetiny procent, protože to ani není možné. Samozřejmě se návštěvnost pořád trochu houpe a každý týden je to maličko jiné. Ale rámcově jsou čísla před a po redesignu stejná.
« Poslední změna: 15. 01. 2011, 17:17:48 od Petr Krčmář »

ava

« Odpověď #2 kdy: 16. 01. 2011, 10:46:44 »
Kdyz jsem dneska poprve najel na root.cz, jako titulni strana se mi objevilo velkymi pismeny "It works!". To mi prislo jako ultimatni redesign, a mozna i pozitivnejsi nez stare stranky, kde se furt jen resily nejake problemy, at uz v clancich nebo forech. Po reloadu se uz objevila stara stranka, pesimistictejsi, ale nakonec asi praktictejsi :)

Blaazen.

« Odpověď #3 kdy: 16. 01. 2011, 13:07:24 »
Já to taky viděl, napadlo mě, že jim to někdo hacknul.

Kód: [Vybrat]
<html><body><h1>It works!</h1></body></html>

Fantomas

« Odpověď #4 kdy: 16. 01. 2011, 13:15:10 »
No jo, nekdo si na hosting serveru hral s apachem..

robs

« Odpověď #5 kdy: 16. 01. 2011, 13:34:19 »
taky jsem to zahlid. uz jsem se bal, jestli to tu nekdo nenaboural...
btw co rikate na ceknito tragedii?