Jen pro pobavení: něco podobného řešil synovec pro svého otce a chtěl mu udělat radost (taky neměl prachy) a skládal cosi z nějakého HPčka. Dal to do běžné velké skříně (aby se vešla grafika) a - teď pozor - zdroje tam dal dva, jeden na PC, druhý na grafiku - Powerline přivedl extra kabelama, to napájel na board obou zdrojů, zajistil spínání druhého zdroje paralelizací několika pinů z desky (ty zdroje jsou navíc atypické v tom, že nedělají +5V, to jde až z desky, kde je na to redukce, takže jiný je i napájecí konektor, jen 6pin).
No bastl dramatickej, ale nějak to chodilo. Předělal jsem to nakonec tak, že jsem sehnal skoro původní bednu HP, aby tam ten zdroj pasoval (rozměrově je zdroj taky atyp, ani šroubkově nesedí), z desky zdroje vyvedl extra kabel pro PCIe napájení - zdroj dává asi 350W a ta grafika nebyla úplně high-end, tak jsem usoudil, že to chodit bude - a skutečně to chodí. Na jeden zdroj, s grafikou, bez chyb, v téměř původní bedně (drobné modifikace jsem dělat musel, protože původní bedna byla pro Core 2 Duo a ty maj díry na chladič jinde - chladič se přidělává spolu s celoým MB na zadní plech v tý skříni na takový výstupy se závitama).
Tohle je dycky děsnej voser, ale člověk má tak nějak vnitřní radost, že se mu něco povedlo a ještě to nevypadá úplně blbě
. Hlavně ty značkový stroje jak maj schválně spoustu věcí jinak, to se jeden navzteká (napájení, front-panel header a další, dokonce to HPčko má detekci, jestli je zapojený kabel k předním USB portům na desce a k audio konektorům a když ne, musíš po každým rebootu potvrzovat klávesou, že jako OK, což je na vzdálený restarty blbý - i to jsem vyřešil).
No, každopádně přeju hezký bastlení
.