Možná by ses mohl naučit chápat psaný text. Tebe už dávno nabírají za tvou praxi a zkušenosti, kterými se můžeš ohánět....
Já jsem se ale nezhmotnil z ničeho nic s dvacetiletou praxí. Taky jsem měl první den.. A jak jsem jasně napsal, mě se na formální vzdělání za těch 20 let nikdo neptal. Ani první, ani dvacátý rok - i když dříve těch inzerátů bylo podstatně víc. Vždy je zajímalo co umím, v čem programuju, atd.
Já nikomu ty školy neberu, prop mnoho lidí to může být z různých důvodů fajn. Jen mi vadí, když tady někdo úmyslně lže, že je to nutnost. V tomto oboru je to naprosto nezajímavá informace. Papír ze školy tady o člověkovi neříká absolutně vůbec nic. Kdysi k nám přišel vysokoškolák, který jakože hodně dbal na to, aby jsme věděli, že tu VŠ udělal... a nakonec byl rád, že bylo kolem vánoc, tak mohl aspoň balit balíky pro zásilkovnu, protože se na té škole setkal s umělým prostředím a v podstatě mu to nebylo k ničemu. (dnes už je to možná technicky lepší)
Připadá mi to, že tu školu doporučují hlavně ti, klteří tím prošli, aniž by tušili proč to doporučujou. Dnes už vědí, že to byla ztráta času, ale je to takové to klasické češství - když se mi rozbilo auto, tak chci, aby se rozbilo i sousedovi...