Přechod na jiný OS: ztráta záruky?

Fatalix

Přechod na jiný OS: ztráta záruky?
« kdy: 12. 08. 2011, 19:28:22 »
koupil jsem si netbook kde je windows 7 starter chtěl bych si přes USB boot nainstalovat windows 7 home premium když si OS teda přeinstaluju přijdu o záruku???
« Poslední změna: 12. 08. 2011, 19:48:19 od Petr Krčmář »

nhx

Re: přechod na jiný OS stráta záruky?
« Odpověď #1 kdy: 12. 08. 2011, 19:36:03 »
koupil jsem si netbook kde je windows 7 starter chtěl bych si přes USB boot nainstalovat windows 7 home premium když si OS teda přeinstaluju přijdu o záruku???

Doporučuji se s dotazem obrátit na prodejce.

smoofy

• 1 059
    • Zobrazit profil
Re: Přechod na jiný OS: ztráta záruky?
« Odpověď #2 kdy: 12. 08. 2011, 20:19:54 »
Ne. Stratis akorat narok na podporu. To znamena, ze ti nedaji ovladace a nic a rucis si za spravnou funkci systemu. Udelej si recovery DVD nebo jiny media protoze pokud budes chtit vratit nekdy preinstalled OS tak to budou chtit zacvakat. Hawgh

Pavel 'TIGER' Růžička

Re: Přechod na jiný OS: ztráta záruky?
« Odpověď #3 kdy: 12. 08. 2011, 21:36:02 »
No u Windows starter bych ani recovery medim nedělal, kdo by se k tomu kdy chtěl vracet? :-D Nicméně, když kupuji někomu notes, tak první co dělám je mazání partitions a instalaci systému i když toho samého, ale bez jejich předinstalovaných programů. Bytostně nesnáším, když mi výrobce nařizuje, jaký vypalovací software, či antivir by měl na oné mašině běžet. Proto ani nezálohuji jejich slavné předinstalované systémy. Dokonce už sem na předinstalovaném systému od výrobce odchytil vira .... a to se v tom notesu nikdo nešťoural, spustila se mi první instalace :-D