Nový Root již dnes?

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
Re:Nový Root již dnes?
« Odpověď #495 kdy: 19. 02. 2016, 22:59:56 »
Pro JarduP jsem to udelal "responzivne" (porad stejny, jenom podle rozliseni ruzne siroky)  az do sirky 1000 px. Ukazka zde:

http://imgur.com/rUWT32g

Tak diky, ale bohuzel u mne to z nejakeho duvodu vypada jinak. Zpravicky mam porad vlevo za okrajem displaye. Zazomoval jsem to na 67%, aby bylo videt, jak pri zmenseni zacinaji vylezat zleva. Kurva, co mam blbe, ze jsem asi jediny, komu se to se vsemi alternativnimi styly (az na Dark Root 1.1) zobrazuje takhle dementne?
« Poslední změna: 19. 02. 2016, 23:02:28 od JardaP . »

ehmmm

« Odpověď #496 kdy: 20. 02. 2016, 08:40:52 »
... Zpravicky mam porad vlevo za okrajem displaye. ... Kurva, co mam blbe, ze jsem asi jediny, komu se to se vsemi alternativnimi styly (az na Dark Root 1.1) zobrazuje takhle dementne?

Kurva se nerika, Bohumile. Ale kdyz porovname DarkRoot1.1 a to nase od Dadka, tak musime priijit na to, jak to udelat lepe. Proc to je v tvem prohizeci jinak, to netusim. Kdyz jsem se kdysi seznamoval s CSS, tak se resily nejake quirk-mody, sirka vcetne nebo bez border-width, ruzne bugy v ruznych prohlizecich... (Mimochodem, pouziva se nekde XHTML? Tenkrat to byl hroznej hit. Kdo nemel vsechno v XML a k tomu nejaky predpis (DTD?), tak jako by nebyl.) Vsechno to prgramujou jenom lidi, kterym veli dalsi lidi.

hu

« Odpověď #497 kdy: 20. 02. 2016, 10:40:16 »
Mate to rozbity. Ze zvedavosti jsem kouknul na svuj jediny blogpost na rootu: http://blog.root.cz/nohous/zabava-s-disky-seagate/

Skoro bych rekl, ze diskuze pod blogem je k nejakemu uplne jinemu textu.

ehmmm

« Odpověď #498 kdy: 20. 02. 2016, 14:02:27 »
Ale kdyz porovname DarkRoot1.1 a to nase od Dadka, tak musime priijit na to, jak to udelat lepe.

Verze 0.9, na homepage by to melo byt stejne jako DarkRoot1.1.
V clanku jsem to udelal jeste trochu jinak (DarkRoot ma sidebar vzdy videt, zatimco Dadko ho necha zalizt doprava za okraj, coz se mi libi vic), tak nevim, jak ti to bude fungovat.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #499 kdy: 20. 02. 2016, 15:06:22 »
Verze 0.9, na homepage by to melo byt stejne jako DarkRoot1.1.
V clanku jsem to udelal jeste trochu jinak (DarkRoot ma sidebar vzdy videt, zatimco Dadko ho necha zalizt doprava za okraj, coz se mi libi vic), tak nevim, jak ti to bude fungovat.

Updatovano a funguje. Zpravicky vpravo a nikam nezalezaji. Co presne jsi zmenil?

ehmmm

« Odpověď #500 kdy: 20. 02. 2016, 17:19:52 »
Updatovano a funguje. Zpravicky vpravo a nikam nezalezaji. Co presne jsi zmenil?

Kód: [Vybrat]
/* 
  div[id*="sidebar"] {
    left: unset;
    right: -340px;
    width: 330px;
  }
*/
  .sidebar {   
    left: auto;   
    right: -354px;
  }

/*
  div[class*="page"] {
    margin-left: 0px;
  }
*/
  .page {
    margin-left: 0;
    padding-right: 15px;
  }
  .page--index {
    margin-left: auto;
    margin-right: 354px;
    padding-right: 15px;
  }

Zakomentovano je, jak to mel Dadko. Odkomentovana je moje inspirace DarkRootem. Na krasopis prosim nekoukat.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #501 kdy: 20. 02. 2016, 19:03:06 »
@ehmmm: Skvele, diky. Jeste kdyby te napadlo, jak zpacifikovat tipy redakce nebo je uplne zrusit. Pri 100% zoomu lezou do prvniho clanku a pri vetsim zoomu se rozlezaji stale nize a sire - viz priloha. Neni to sice tak zavazne, cist se to da i tak, ale je to posledni prekazka snad i k dokonalosti. ;-)

P.S.: Blahopreji k petistemu prispevku.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #502 kdy: 20. 02. 2016, 23:05:31 »
@ehmmm: Jeste tam mas bug. V clancich trci oranzovy plovouci nadpis  "přidejte názor" a pod ti seda lajna a leze to do textu. Zlikvidovat se mi to podarilo zmenou

#articleInfo,
  div.comments:nth-child(4) {
    background: none transparent !important;
    position: unset;
  }

/* Move sidebar on other side */

Na toto:

#articleInfo,
  div.comments:nth-child(4) {
    background: none transparent !important;
    position: unset; visibility:hidden;
  }

/* Move sidebar on other side */

(Pridano visibility:hidden;)

BTW, nevis, cim nastavit barvy tlacitek pod diskusi ve foru? Tyhlety
    "Odpověď  Neupozorňovat  Nepřečteno  Poslat téma Tisk"

Zacal jsem ladit vlastni barvy ve tvem stylu, ale ta tlacitka mam stejne barvy jako okoli a nevim, cim to zmenit, aby se mi nerozstelovalo neco jineho.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #503 kdy: 20. 02. 2016, 23:38:44 »
@ehmmm: Hm, tak tahle oprava stoji za dve veci, protoze zaroven z hlavni stranky zmizi pocty prispevku pod claanky. :-(

ehmmm

« Odpověď #504 kdy: 21. 02. 2016, 14:06:42 »
Myslim, ze tu vodorovnou caru na zacatku textu jsem vcera zahledl a opravil.

v0.11

Tlactika v diskuzi jsem zvyraznil.

Tipy redakce bych taky asi nejradsi zrusil. Visi tam mesic stare clanky, ktere jsou obvykle o nicem, asi jako ten zablokovany kolotoc s Vitalineou dole. Ale prece jenom, nekdy to treba muze mit informacni hodnotu, tak jsem je nechal zobrazene. A protoze moc mista nezabiraji, tak jsem je nechal pod uvodnim clankem, jako to je v originale.

Jinak s tema barvama by si slo hrat donekonecna, ale uz me to moc nebavi. Ted povazuji za nejvetsi vyzvu dostat sem typka s brejlema.

ehmmm

« Odpověď #505 kdy: 21. 02. 2016, 14:25:59 »
Jeste jedna chybka, takze v0.12.

Pri te prilezitosti screenshoty:
http://imgur.com/a/SJZn5

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #506 kdy: 21. 02. 2016, 14:41:21 »
@ehmmm: Dobre, ted mam tipy redakce pod prvnim clankem, ne pres nej, jako predtim, takze v pohode.

Ale ta cara atd. tam furt trci. Pripojuji kus screenu. Vsimni si nahore te cary a nad ni oranzovy napis "7 novych nazoru". Dole je take jeden, ale ten tam ma byt. To je ten, co je pod clankem. Ten nahore je asi z te zatracene plovouci listy, co na ni jsou tez asocialni tlacitka, ktera jsi nastesti uz zlikvidoval. Ale bohuzel tam kousek te listy porad trci.

Ja pouzivam Pale Moon. Tobe se v nejakem jinem browseru ta cara a napis nezobrazuji?

Lol Phirae

« Odpověď #507 kdy: 21. 02. 2016, 14:45:24 »
Pripojuji kus screenu.

Těsně vedle  ;D

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #508 kdy: 21. 02. 2016, 15:12:53 »
Hm, vedle. Tak tady to je.

ehmmm

« Odpověď #509 kdy: 21. 02. 2016, 15:36:07 »
Tak jsem si nainstaloval PaleMoon 26.1.0 (Atom/WinXP), Stylish a AdblockPlus a cary se chovaji kultivovane.
Viz: http://imgur.com/zMUtQtL,bVe0e9q

Jinak ta horni cara na zacatku clanku je:
div.detail__article.urs::before { border-top... }

Pak jsou jeste nejake na konci clanku. Ta prvni z nich nad "Ctete dale" je:
div.section.section--related::before { border-top... }

Ale tobe tam krome te cary plavou z nejakeho duvodu i ty nove nazory (zrejme ty horni, takze nekde okolo div.detail__info>div#articleInfo.detail__info-bar.row). To si uz bohuzel budes muset nejak najit sam.