Opravdu nevite? Vy jste nepochopil co ten kod dela, nebo ma delat? Ale to vyvojar(a nejen dobry) musi pochopil velmi casto, z nedokumentovanych casti kodu, kterych je vzdycky dost(nemluve o tom, ze kod by se mel dokumentovat sam a taky se docela slusne dokumentuje.
Proste je to normalni objeveni a reseni bugu.
Pozor, to že sa kód snaží meniť kolekciu za behu vo for cykle a vedie to k chybe upozornili predo mnou už viacerí.
Zrejme ste nečítali diskusiu celú. Reagoval som potom už len na zastaralú syntax (OK, Java 10 ešte len príde, ale Java 9 by sme už mohli použiť), nezmyselné nazvanie premennej ako
list. Nebývam taký puntičkársky pri názvoch premenných, ale nazvať
List premmenú
list je už veľa aj na mňa. Potom aj na nezmyselný príklad ako taký, bez zadania, zmyslu. A ešte školácka chyba pri testovaní reťazca, čo zrejme poriadne podpichlo pána, pretože tam dal chybu do príkladu, o ktorej asi ani netušil. Tak ho to potom nabudilo.
OK, tak dovolím si aj ja prísť s príkladom. Poprosím pridať OK, Close
buttony na pravý, dolný spodok obrazovky. Stačí mi aj približné riešenie. Resp. slovný opis. Poprosím, nehovorte mi že nepoznáte Swing, lebo čítanie a pochopenie API by malo byť pre vás samozrejmosťou.
package com.zetcode;
import javax.swing.JButton;
import javax.swing.JFrame;
import javax.swing.JPanel;
public class BoxLayoutButtonsEx extends JFrame {
public BoxLayoutButtonsEx() {
initUI();
}
private void initUI() {
JPanel bottom = new JPanel();
JButton ok = new JButton("OK");
JButton close = new JButton("Close");