Dnešní zkušenost z připojování O2 internetu v Židlochovicích.
Koupil jsem normální wifi router a šel se zaregistrovat na nej.cz, už tam byl jen O2 "optický" internet.
Při vyplňování online jsem dostal k odsouhlasení 2 pdf dokumenty s 0 byte velikosti. Volám na podporu, protože tam moji rozdělanou registraci nevidí začínáme znova. Ujišťují mě, že instalační poplatek platit nebudu, ale že místo wifi routeru potřebuji VSDL modem. Odmítám jejich modem za 99 kč měsíčne a ještě jednou se ujišťuji co potřebuju, protože to pořád nikdy přesně není napsané. Jdu koupit nový VDSL2 modem.
Instalační technik mě včera připojil na kabelovou televizi. Technik byl v pohodě, asi by mě nepřipojoval na Selfnet-nej.cz , kdyby jejich slavný O2 internet byl co k čemu ..., naštěstí VSDL2 modem měl i wan konektor, sice mám už k dispozici jen 3 lan konektory, ale jede to ..., ping na cesnet pod 20 ms, to mi stačí. Upload sice nic moc, ale určitě lepší než bezdrát.
Helpdesk 02 je banda, která vůbec netuší co prodává. Tak teď už jen čekám poplatek za instalaci ...
Antimonopolní úřad je banda buď totálně neinformovaných * nebo ještě něco horšího, jinak by toto sloučení nemohli povolit. Toto je likvidace konkurence v místech, kde alespoň nějaká ještě je ...
Pokud chce milá PPF nakupovat další zákazníky tak buď má prodat CETIN, nebo jim už nepovolit žádné další nakupování a ať si taky nějakou síť budují ne jen likvidují konkurenci nákupama. Zachvíli bude možnost všude jen O2 snažící se dojit dotace, že se jim stavět další sítě nevyplatí ...
Článek, kde člověk popisuje, že si dal do země i vlastní chráničku, když se u nich dělal výkop. Napřed to chtěl po Cetinu, ale když viděl jak postupují, tak mu bylo jasné, že celý výkop bude možná i vyasvaltovaný než se CETIN probudí, tak tam dal vlastní chráničku. Cetin mu to nacenil na 600 000 kč i když už tam ta chránička byla nachystaná ..., link bohužel nemám.