Funguje vám v totalcommander na Windowsu správně rozbalení 1 nebo více souborů souboru , který se nachází na síťovém disku? (Takže v total commanderu je v adrese \\ip\sh\archiv.zip\\*.*) - Metoda ZIP je Store. Označím jeden (nebo pár souborů) a dám drag drop "do levého" nebo F5 (ano taky se zobrazí dialog Extrahovat)
Je rozbalen v reálném čase (do 10s např.)? Mě to dělá to, že to v cílové složce vytvoří soubor jedensoubor.JPG o velikosti 6GB, jehož obsahem je skutečný obsah souboru následovaný nulkami \x00\x00 opakující se 3miliardkrát. Místo na disku klesne o 6GB. Soubor vznikne skoro Hned. (Win7 - NTFS - i přesto že mám SSD, mám pocit, že jde o sparse soubor; soubor je locklý, takže tupé programy ho nezobrazí, ale ty, které se přensou přes write lock ano, ale to jsou detaily). Proces rozbalování trvá se nikdy (aspoň po 2min) neukončí. Neustále čte data z NASuMohu všask dát v total commanderu "Na pozadí" - Pozastavit
Hlavně je mi divné, proč se vytváří soubor o velikosti archivu (6GB), ale s názvem vybraného souboru. Neměl jsem nervy nechat proces rozbalení dokončit (čtení přes wifi by trvalo 10 minut). Ani jsem neměl nervy přesunout celý zip na lokální disk a rozbalit, jestli je za to může daný zip soubor nebo způsob umístění zipu na "\\"
V případě rozbalování víc souborů (pěti) se vytvoří pouze jeden soubor .
Máte někdo novější verzi (10+) total commanderu, kde rozbalení je OK? Mám zaškrtlý v konfiguraci "Interní dearchivátor ZIP"
Paradox je, že pokud archiv otevřu v průzkumníku a přes drag-drop rozbalím, vše je hotovo do 5s. To samé 7-Zip.