a) T2 se mi při žvanění možná drží lépe než to bylo u BBC, ale já mám pracky do kamenolomu.. Spíše u T2 mám problém, že ty ostré rohy (i když ho mám v tom gumovém poloobalu), tak to trhá kapsy. Ale proti řadě jiných jsem ho minimálně při sednutí a spol nezlomil. Třeba Titam Slim a Pocket se mi držely výrazně hůře, že to bylo vyloženě malé.
b) 2x přímo na Taiwan uni shopu, 2x přes Kickstart, vždy došlo ze skladu z Německa do nějakého Alza a spol boxu nejblíže domova. Servis sám, dle videí, co mají na webu. Náhradní foťák i akumulátory došly už z Číny. Poslední jsem už vrazil do nejbližšího mobil servisu, protože na ty mikrošrouby už nevidím a za pár šupů vyměnili (samozřejmě to dělají bez záruky, že to nikdy neviděli a díly nejsou jejich).
c) Normálně. :-) Ale já si fotím jen hospody, než do ni vlezu (abych ráno věděl, kde jsem k tomu hlavobolu přišel). Jde v menu nastavit čtverec 1:1, 4:3 a 16:9 formát.
Elite vypadá na obroušenější verzi T2. Uvidíme, až ta oranžáda dojde, KK slibuje doručení někde na červen. Jsem zvědav jaký bude mít dopad to zpřeházení řídících kláves do dolního řádku místo prvního... Snad mi ho nehodí nejdražší nadpolovička na hlavu (aspoň by to nemuselo tak bolet, jak to má kulaté hrany).
Jinak jsem si chvíli hrál s tím MS keyboard na starším a rozbilo mi to používání rychlé volby 2x mezerník, že mám všude na to zvednutí hovoru, když je MS klábosnice, tak to vždy položí hovor, ať s nastavením blbnu jak chci. :-(