Prosba na vyvojare css pro root.cz: Vratte nam mezery ! :-)

k3dAR

• 3 146
  • porad nemam telo, ale uz mam hlavu... nobody
    • Zobrazit profil
Muzete prosim vratit mezeru pred a za "/" oddelujici pocty neprectene/celkem komentaru u zpravicek a clanku?

Pouzival sem na na dohledani novych komentaru, nejdrive jste odstranili (pred mesicem?) mezeru pred, takze sem musel hledat "/ " coz nachazelo i par vyskytu v textu, ted je odebrana i mezera za, takze musim hledat "/" a to nachazi hromadu vyskytu i v textu coz cini vyhledavani uz v podstate nepouzitelne a je rychlejsi zdlouhave odskrolovat to cele a ocima hledat cervene/sedive ;-)

Re:Prosba na vyvojare css pro root.cz: Vratte nam mezery ! :-)
« Odpověď #1 kdy: 06. 02. 2025, 12:42:16 »
Musím říct, že se mi na to taky hůř kouká a hůř se do toho odkazu trefuje. Předal jsem vývojářům požadavek na vrácení do původního stavu.

k3dAR

• 3 146
    • Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 06. 02. 2025, 13:17:01 »
Dekuji :-)

« Odpověď #3 kdy: 10. 02. 2025, 10:27:29 »
Že teda do toho rejpu, krom kosmetiky s mezerami se ty počty názorů od změny načítají jako šnek, několik sekund po načtení zbytku stránky.

k3dAR

• 3 146
    • Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 11. 02. 2025, 10:43:45 »
Že teda do toho rejpu, krom kosmetiky s mezerami se ty počty názorů od změny načítají jako šnek, několik sekund po načtení zbytku stránky.
Ze ty take pouzivas DarkReader? ;-) u me sice ne nekolik vterin, ale ~1-1.5s po nacteni (Vivaldi na i5 8gen), kdyz ho vypnu tak se to nacte skoro hned, resp. stranka se nacte hned a zobrazi pod clankem napr:

Kód: [Vybrat]
"Pavel Tišnovský 6. 2.          Doba čtení: 23 minut"
a za zlomek vteriny se to zmeni na:

Kód: [Vybrat]
"Pavel Tišnovský 6. 2.   63/28
Doba čtení: 23 minut"

« Odpověď #5 kdy: 11. 02. 2025, 14:26:44 »
Ze ty take pouzivas DarkReader? ;-) u me sice ne nekolik vterin, ale ~1-1.5s po nacteni (Vivaldi na i5 8gen), kdyz ho vypnu tak se to nacte skoro hned

Tak bez DarkReaderu je to sice odezvou lepší, ale zato moje oči v noci... 🤯 Nicméně nepamatuju si, že by se to takhle chovalo před tou změnou.

k3dAR

• 3 146
    • Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 12. 02. 2025, 01:06:19 »
Tak bez DarkReaderu je to sice odezvou lepší, ale zato moje oči v noci... 🤯 Nicméně nepamatuju si, že by se to takhle chovalo před tou změnou.
Kdyz odebrali nejdriv mezeru pred / tak to jeste nezlobilo, kdyz pak odebrali i mezeru za / tak uz ta prodleva zacla :-)