Win10 chyba po výměně disku

Re:Win10 chyba po výměně disku
« Odpověď #60 kdy: 16. 12. 2024, 20:25:15 »
No, inklinuju k tomu už delší dobu, ale v tomhle vlákně se mi potvrdilo, že ve fóru na rootu se nemá smysl na nic ptát.

Dospěl jsem ke stejnému závěru  :(  Už to tady kleslo na úroveň ksichtoknihy...
PMD85 -> Didaktik Gama -> PC XT -> ... x86/x51/ARM
Basic -> Turbo Pascal -> C++ -> Turbo ASM -> C# -> PHP -> Bash -> Go :-)

RDa

• 2 775
    • Zobrazit profil
« Odpověď #61 kdy: 16. 12. 2024, 22:27:14 »
A udelal jsi co jsem ti radil?

NE.

Jen meles dokola jak to nejde, jak je to nefunkcni, pritom pouzivas nastroje ktere si delaji co chteji a schazi podstatne informace o HW.

Tady neco radit, je jako mluvit do cerne diry.

msx.

« Odpověď #62 kdy: Dnes v 18:04:03 »
Předtím než jste ten disk naklonoval, vypnul jste ve Windows 10 hibernaci? (Ve výchozím stavu se při vypnutí Windows 10 jen hibernují.) Pokud naklonujete hibernovaný disk, můžete se ocitnout ve smyčce BSOD. Mám to v čerstvé paměti, stalo se mi to před týdnem, když jsem na manželčiném PC migroval z HDD na SSD a na tohle samozřejmě zapomněl. Vypíná se to přes `powercfg -h off`, je to popsané např. zde: https://www.howtogeek.com/868748/how-to-disable-hibernation-on-windows-10/
Stačí dať reštart a po reštarte ho vypnúť ešte pred spustením systému. Hibernácia je ale niečo iné, pozor na to. S hibernovaním jadra máš pravdu, ale oficiálny názov pre túto funkciu nie je hibernácia. Mimochodom, ja som skopíroval x diskov pri vypnutom Windows (hibernované jadro) a problém som nikdy nemal. Ono sa skopíruje aj to hibernované jadro. Ale netvrdím, že to nemôže občas narobiť problémy. Tvrdím len, že mne sa to ešte nestalo.