Tak jsem to dneska otevřel, a naprostá byrokratická klasika. Formalistickej alibismus, výmluvy proč nic nedělat, a závěr "můžeš si za to sám, oni nic nepokazili, nevotravuj". A jako adresu pro eventuální podání rozkladu dali mail NA DOMÉNĚ TOMTOMU, kterej jen vrací autoreply s odkazem vedoucím na naprosto generickej FAQ. To všechno pouze na papíře, ve vlámštině.
Tak už mám rozklad dopsanej, je tam asi 20 bodů co ignorovali, v čem přímo nepokrytě lžou, co nedoložili, na co se vykašlali, a o kolik přešvihli zákonnou lhůtu. S tím že to posílám nejen zpátky, ale i v kopii s dodejkou celýmu vedení úřadu (a pěkně jsem jim je tam vyjmenoval), a že pokud do JEJICH zákonem stanovených 30 dnů nedostanu do posledního bodu vyporádaný námitky a doloženej postup šetření včetně seznamu technickejch podkladů od TomTomu, a to celý v angličtině (na což všechno mám nárok), eskaluju to na ÚOOÚ při EK jako podání proti samotnýmu úřadu s vyjmenováním všech zapojených osob, s tím že porušili svoje zákonný povinnosti.
Tak jsem zvědavej, jak se k tomu ti darmožrouti postaví. Zejtra to jde do obálek a na poštu.