Zdravím,
chtěl bych si vyrobit budík, a napadlo mě, že místo bastlení s arduinem, na to použiju starý Android. Než ale Android upřednostním, tak bych potřeboval vědět, jestli to půjde udělat technicky tak jak já chci. Nemám tolik zkušeností s programováním pro mobily a proto se ptám.
Tzn. co by mi měl ten Android umožnit:
1. Když se mobil zapne, neměl by obtěžovat žádným PINem ani ničí podobným.
2. Automaticky při startu by se měla spustit moje aplikace Budík
3. Aplikace Budík by neměla jít nijak vypnout, měla by prostě pořád běžet.
4. Aplikace Budík by měla být schopná nastavit automaticky Volume mobilu na maximum, a přemosti veškeré silent mody a podobné věci - prostě by se nikdy a za žádných okolností nemělo stát, že Budík nemůže začít nahlas zvonit
A k tomu ještě dodám, jaký je Use case:
Chci to udělat tak, že když se nastaví budík na nějaký čas, a potom to začne zvonit, tak jakékoliv zmáčknutí tlačítka na telefonu prostě jen odloží zvonění o 5 minut. Zvonění budíku půjde vypnout jediným způsobem - Vypnutím telefonu.
Tzn. když se mi ráno nebude chtít vstávat a budu si chtít přivstat, tak zvonění budu moct pouze odložit o 5 minut, a bude to dělat donekonečna, a zvonit donekonečna (nebo do vybití baterky), dokud ten mobil někdo nevypne.
Alternativa k Androidu by byla, že to udělám s Arduinem formou Minutky, tzn. se na displayi nastaví večer před spaním odpočet, a když budík začne zvonit, tak půjde stisknutím tlačítek jen odložit. A vypnutí budíku půjde jen vytažením baterky.
Předem díky, že si zdejší diskutující odpustí blbé řeči a budou se vyjadřovat k tématu, popř. se nebudou vyjadřovat vůbec, jestli na Androidu nikdy nic neporogramovali.