Má smysl dělat manažera?

Re:Má smysl dělat manažera?
« Odpověď #15 kdy: Dnes v 16:16:41 »
No jo, ale ten administrativni bullshit co musi takovej reditel ZS delat ti rozumna ucitelka s praxi jen tak delat nepujde... tak musis sehnat nejak jinak dost reditelu...

Beztak první věc, co se na VŠ obor Ředitel naučí je, dávat ten administrativní bullshit na někoho jiného.

« Odpověď #16 kdy: Dnes v 16:25:30 »
 :)

Mozna neco... ale treba to vymejsleni z ceho zaplatit tu druhou pulku uklizecky a skolnika kdyz to v rozpoctu neni a za pulku mi ten fultime job nikdo neudela...

A jeste k tomu se snazit aby to bylo co nejmin nelegalni... A pak se jeste kamaradickovat se zrizovatelem(starotou) aby mi schvalil rocni uzaverky bez stourani do toho rozpoctovani.

« Odpověď #17 kdy: Dnes v 16:33:30 »
No ale jsme u toho, celý tenhle BS se děje proto, protože nejsou prachy. Proč firma dá na vedoucí pozici jakéhosik absolventa kdoví čeho, místo toho, aby si tam dala dlouholetého ověřeného zaměstnance? No protože by mu musela řádně zaplatit, že? Vývojář, co bere 90k, tak nepůjde dělat vedoucího za 90k. Možná tak nějaký ptmc, co ho strašně rajcuje, když někoho může řídit a kontrolovat - ne že by to byl učebnicový příklad člověka, co nemůže být dobrý šéf, protože když někdo chce mermomocí kontrolovat a řídit, tak asi to není zrovna ideální.

Vývojář co bere 90k a je ve firmě už dlouho, je schopný a chytrý, tak kolik by mu museli zaplatit, aby šel dělat vedoucího? Tak 140k, že? A to by se hned vidělo, jak to je s tím "No já mám spíše rád svoji práci, nechci jít do vedení firmy". Celé je to o tom, že firmy nechcou platit.

Proč by nějaký vývojář šel dělat managera, když ten manager má kolikrát stejné peníze jako vývojář.

« Odpověď #18 kdy: Dnes v 16:35:25 »
A dál už to nebudu rozebírat, ale za mě, co manager, tak to šlendrián a lhář. Gratuluju všem, co "za posledních 20 let měli samé korektní vztahy", jako se mi snažili nabulíkovt v jinačím tématu.

V tom "jiném tématu" vás ovšem několik náhodných kolemjdoucích označilo za zjevně naprosto toxickou osobnost. To jste jaksi opomněl napsat. Ostatně vaše řeči o tom, že co "manager, tak to šlendrián a lhář" tuhle hypotézu jen dál a dál podporují.

Ale my víme, vás nenachytáme, všichni vám ubližují!

« Odpověď #19 kdy: Dnes v 17:21:23 »
A dál už to nebudu rozebírat, ale za mě, co manager, tak to šlendrián a lhář. Gratuluju všem, co "za posledních 20 let měli samé korektní vztahy", jako se mi snažili nabulíkovt v jinačím tématu.
Dezolátní názor.

« Odpověď #20 kdy: Dnes v 17:32:56 »
No ale jsme u toho, celý tenhle BS se děje proto, protože nejsou prachy. Proč firma dá na vedoucí pozici jakéhosik absolventa kdoví čeho, místo toho, aby si tam dala dlouholetého ověřeného zaměstnance? No protože by mu musela řádně zaplatit, že? Vývojář, co bere 90k, tak nepůjde dělat vedoucího za 90k. Možná tak nějaký ptmc, co ho strašně rajcuje, když někoho může řídit a kontrolovat - ne že by to byl učebnicový příklad člověka, co nemůže být dobrý šéf, protože když někdo chce mermomocí kontrolovat a řídit, tak asi to není zrovna ideální.

Vývojář co bere 90k a je ve firmě už dlouho, je schopný a chytrý, tak kolik by mu museli zaplatit, aby šel dělat vedoucího? Tak 140k, že? A to by se hned vidělo, jak to je s tím "No já mám spíše rád svoji práci, nechci jít do vedení firmy". Celé je to o tom, že firmy nechcou platit.

Proč by nějaký vývojář šel dělat managera, když ten manager má kolikrát stejné peníze jako vývojář.

No tak dělat za 140k manažera je úplně mimo. Za ty stresy to nestojí. Jako manažer nemůže jít pod 200k

« Odpověď #21 kdy: Dnes v 17:43:14 »

No tak dělat za 140k manažera je úplně mimo. Za ty stresy to nestojí. Jako manažer nemůže jít pod 200k

A není to málo, Antone Pavloviči?

« Odpověď #22 kdy: Dnes v 20:03:40 »

Poljak, nástup! Vysvětli mu, že je to celé jen mindsetu. A dělej.
« Poslední změna: Dnes v 20:05:34 od registrovany123 »

« Odpověď #23 kdy: Dnes v 20:07:36 »
...
Tak predne, bezny programator vetsinou nemuze delat "managera". Tam je potreba uplne jiny set of skills.

A penize zalezi na tom, co si clovek predstavuje pod slovem manager. Asi neco jineho bude nejaky samoznavy "vedouci" it teamu par lidi neco jineho bude vysoky management v Microsoftu. Proste strelit 200k je totalni blbost.

« Odpověď #24 kdy: Dnes v 20:21:55 »
Dezolátní názor.

Tvůj je názor blbé ovce, co ještě neprozřela a možná že nikdy neprozře.

« Odpověď #25 kdy: Dnes v 20:44:44 »
Projektak je taky "manažer", liniak pro 5 kamosu devu je taky "manažer". A ti teda asi obecne nejedou za dve kilča, ten druhej to ma casto privazek ke sve dev praci. Takze otazka dava podobny smysl jako treba otazka "ženit se?" nebo otazka "delat na zivnost?"
Děkuji za možnost editace příspěvku.