Kdyz pominu tu pubertalni onanii nad pritelem s Ubuntu, otravnou reklamu na vlastni stranky, to ze jednou pise zenska podruhe chlap pod stejnym nickem, ze SSH v Lucid strasne dlouho navazuje spojeni, ze blbne XMPP k nekterym serverum, ze pro Gwibber se
Zajímavé postřehy, ale myslím, že smyšlené nebo to také může být tím, že u takového člověka vzniká avarze vůči jedné distribuci či jistému systému. Je zajímavé, že já při testu nemusel: používat DNS, dále ve Wine nefugují některé aplikace (a může to být jakákoli distribuce)-hlavně se divím, že tě to štve, tedy pokud nejsi uživatel Win, ale Linuxu. Dále update balíčků netrvá sice 2 hodiny, ale je pravdou, že poněkud déle než je zdrávo. Přesun tlačítek - ano nědko to vidí jako dobrou věc a někdo jako blbost (kde já si myslím, že to byla blbost) ale i tak...změna tlačítek aby jsi je měl vpravo trvá v ubuntu asi 30 vteřin. Černý vzhled - já si myslím, že to je skvělé (je to můj názor) ale Skype opravdu má v tomto problém (na druhou stranu...myslíš, že je problém UBUNTU, že skype má tak špatně vytvořenou aplikaci že nezvládne změnu systémového prostředí??!!). A téměř nakonec něco. U nás se testovalo asi 25 různých konfigurací počítačů a ani na jedné nebyl přechod z 9.10 na 10.04 problém. Podle lidí co prováděl test a prezentovalo jej i zde na Rootu nebyl výrazný problém. A ano problémy se objeví, ale pokud jsi soudný tak víš, že u každé distribuce. Já osobně jsem používal nejraději Mandruvu, otestoval jsem všechny distra na které jsem narazil, nakonec jsem testoval UBUNTU a nestyděl bych se u 10.04 i zůstat. Nejsem člověk, který propaguje jednu distribuci mojím cílem je propagovat Linux na nelinuxových servrech, ale chci znát názory uživatelů všech distribucí na jejich funkčnost. Proto píši i zde na Rootu a snažím se s VÁMI všemi o tom diskutovat. (ale hlavně bez emocí jako to děláš ty) Abych se vrátil k tomu jednomu nicku - ano, přítelkyně šla na můj počítač a napsala zde, ano byla chyba, že si neopravila nick, ale o co jde?? Sama to zde psala, že je ode mne, tak je vcelku směšné se nad tím pozastavovat. Reklamu na svou stránku sem nedávala, i přesto, že její stránka propaguje linux
No a nakonec poslední věc...myslím, že poznámka o dětech je poněkud nemístná, hlavně když neznáš můj věk.
Ale jinak díky za příspěvek!! Věřím, že se jednou staneš člověkem, který bude podporovat OS Linux a nebudeš se dívat na to jaká to distribuce je. O toto šlo mě. Měj se hezky. Alex