Lenin a RUM

smoofy

• 1 059
    • Zobrazit profil
Re:Lenin a RUM
« Odpověď #30 kdy: 23. 04. 2013, 19:18:07 »
Kapitán píše jako kříženec dlaždiče a řeznického psa. Vlákno začal způsobem, který vypadal jako léčení si mindráku z vysokoškoláků[/i], než jako reálné shánění zaměstnance. Pokud by takového člověka znechutily reakce, které svou akcí logicky vyvolá, tak by bylo něco hodně špatně.[/quote]

Asi spatne vidim. Kde tam prosimtebe v tom svem prispevku mluvi Rum o vysokoskolacich? Trochu mi to zavani vztahovacnosti.

Ano, Rum je sveraz, to vsichni vime a tak ho ti s kladnym EQ i berou. Lidi kolem nas nejsou dokonali a to dokonce ani ja ani ty a musime se naucit se prizpusobit. Rovnez jsem nepsal nic o nejakych nadavkach a pokud ano, tak v prenesenem slova smyslu.
To, co se ti tady Maixner snazil nenapadne naznacit je, ze Rum se ocividne za svou nedokonalost nestydi a za nic se neschovava. Je jakej je a stoji si za tim se vsim vsudy, zatimco jini, ti s temi jedine spravnymi nazory ano. Samozrejme mas plne pravo zustat v anonymite to ti nikdo nebere, jenom pak nemuzes cekat, ze te ostatni budou brat vazne, kdyz tu svoji "pravdu" nedokazes podlozit necim stejne jako to udelal Rum.
Samozrejme muses klidne namitat, ze si to vymyslel a taha nas tu vsechny za nos, ale ty a vetsina dalsich se neobtezovala ani s tim  vymyslenim si.

txt

« Odpověď #31 kdy: 23. 04. 2013, 19:20:38 »
V druhý půlce vlákna to vypadalo nějak takhle:
A: oni mu nadávali a to si nezasloužil
B: přečti si to pořádně, jednalo se o korektní diskuzi
A: oni mu sprostě nadávaly
...

Další hodiny už nad tim trávit nehodlám.

Franta <xkucf03/>

« Odpověď #32 kdy: 23. 04. 2013, 19:36:38 »
Zrovna před chvílí jsem na novinkách narazil na údaj, že na VŠ studuje 70% populačního ročníku. Takže se dá tušit, že tam nebudou jen zrna, ale také hodně plev. Pak už je to jen o tom, kdo přitahuje zrna a kdo plevy.

A kolik z nich tu školu dokončí a titul získá? U nás byl "odpad" kolem 50%.

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #33 kdy: 23. 04. 2013, 19:47:40 »
Kapitán píše jako kříženec dlaždiče a řeznického psa. Vlákno začal způsobem, který vypadal jako léčení si mindráku z vysokoškoláků[/i], než jako reálné shánění zaměstnance. Pokud by takového člověka znechutily reakce, které svou akcí logicky vyvolá, tak by bylo něco hodně špatně.

Asi spatne vidim. Kde tam prosimtebe v tom svem prispevku mluvi Rum o vysokoskolacich? Trochu mi to zavani vztahovacnosti.

Ano, Rum je sveraz, to vsichni vime a tak ho ti s kladnym EQ i berou. Lidi kolem nas nejsou dokonali a to dokonce ani ja ani ty a musime se naucit se prizpusobit. Rovnez jsem nepsal nic o nejakych nadavkach a pokud ano, tak v prenesenem slova smyslu.
To, co se ti tady Maixner snazil nenapadne naznacit je, ze Rum se ocividne za svou nedokonalost nestydi a za nic se neschovava. Je jakej je a stoji si za tim se vsim vsudy, zatimco jini, ti s temi jedine spravnymi nazory ano. Samozrejme mas plne pravo zustat v anonymite to ti nikdo nebere, jenom pak nemuzes cekat, ze te ostatni budou brat vazne, kdyz tu svoji "pravdu" nedokazes podlozit necim stejne jako to udelal Rum.
Samozrejme muses klidne namitat, ze si to vymyslel a taha nas tu vsechny za nos, ale ty a vetsina dalsich se neobtezovala ani s tim  vymyslenim si.
[/quote]

Nehledě na to, s jakým humorem dokáže některé věci podat. Člověk se něco dozví a ještě se u toho nasměje, to je prostě k nezaplacení. Arogance je úplně o něčem jiném. Mne může nadávat klidně přes dvě stránky a já to od něj vezmu.

PanKapitanRUM

« Odpověď #34 kdy: 23. 04. 2013, 20:43:12 »
Ahoj,

přítel mi poslal odkaz sem do fóra, abych si to přečetl.

Uvědomuji si, že mám dost vlastních chyb.
Kdysi jsem potkal člověka, který si na nic nehrál, pro sprosté slovo nechodil daleko a říkal věci tak jak jsou.
Nebyl extra oblíbený, hlavně nebyl oblíbený u těch, kteří si na něco hráli, ale byla to hodně velká osobnost.
Zeptal jsem se ho, proč se chová tak jak se chová a dostalo se mi zhruba následujícího vysvětlení:

Někdo řve, jak je diskriminovaný chudák a přitom dostává od státu 20 tisíc čistá ruka i když by mohl pracovat. Pak na druhou stranu maminka samoživitelka na mateřské, která udělala tu chybu, že se nechala zbouchnout od blbce, živoří se 4-mi tisíci. Vidím lidi, kteří kašlou na vlastní děti, ty se poflakují po ulicích a vrcholem dobra, co ti rodiče pro svoje děti udělají, je to, že jim koupí nějaký dárek. Přitom by stačilo si na ně udělat čas. Pak vidím, jak se lidi podráží, jak lezou jeden druhému po zádech a dělají si sviňárny. Jak šéf s nejlepší VŠ se ušklíbne na svojí podřízenou a politicky jí vysvětlí, že jestli mu nepodrží, skončila a může jít na pracák. Magorští zastánci lidských práv řvou, že trestat toho nemocného chudáka za sérii brutálních znásilnění je proti lidskosti a že ta zrůda je chudáček, že když ho dostatečně dlouho necháte řádit, tak se sám uklidní a pravda i láska zvítězí nad lží a nenávistí. Ale bavíme se i o obyčejnějších věcech, jako je lidská netečnost k tomu, co se děje někomu jinému a naprostá neochota druhému pomoci. Přehlížení bolesti druhých a ignorance.

Pak mi ten člověk řekl, že se rozhodl, že si nebude na nic hrát.
Že základem špatnosti je přetvářka, tvářit se, že špatné je dobré a dobré je špatné.
Že největší dobro je na nic si nehrát a snažit se být dobrý člověk, pomáhat ostatním a "trochu škodolibosti" používat k okořenění vlastního života. Tedy že člověk nemusí být Mirek Dušín, ale měl by být vlastně dobrý a především k sobě upřímný.

Možná Vám to bude připadat zvláštní, ale já jsem tento přístup shledal velmi uklidňující.

Děkuji tedy tímto za přirovnání k dlaždičům a řeznickým psům, já jsem řeznický pes, ale až parta hnusáků přepadne stařenku, tak budu ten pes, který je pokouše. A víte co? Jsem na to MOC hrdý! Nebudu načinčaný pudl, který stáhne ocas mezi nohy a strachy se podělá.
To si může být někdo jiný.

Každý ať si to přebere jak chce.

Děkuji všem, kteří se mě zastali.
Ale už sem nebudu chodit a nebudu sem psát, doba řeznických psů je zdá se pryč, přichází doba navoněných pudlů, ve které není pro řeznického psa místo.
Prosím, už se mne nikdo nezastávejte a se všemi se loučím. Mám vlastních chyb dost a určitě nejsem perfektní.
Díky všem co za to stáli.

Sadd

« Odpověď #35 kdy: 23. 04. 2013, 20:59:37 »
Krach ... :/

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #36 kdy: 23. 04. 2013, 21:04:42 »
Tak Kapitáne, díky za vše a hlavně ať se Ti skvěle daří. Ono na tom něco je, zabalit to tu ...

« Odpověď #37 kdy: 23. 04. 2013, 21:17:03 »
Ctu Ruma a vidim sebe. Zly lidi nejsou ti kteri mluvi vulgarne kdyz je nekdo lempl a netahlo. Zly lidi jsou ti co se smeji na kazdeho a za rohem ho pomlouvaji. A bohuzel je takovych dneska drtiva vetsina. Dulezity je aby svedomi uneslo pohled do zrcadla.
Děkuji za možnost editace příspěvku.

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #38 kdy: 23. 04. 2013, 21:22:15 »
Ctu Ruma a vidim sebe. Zly lidi nejsou ti kteri mluvi vulgarne kdyz je nekdo lempl a netahlo. Zly lidi jsou ti co se smeji na kazdeho a za rohem ho pomlouvaji. A bohuzel je takovych dneska drtiva vetsina. Dulezity je aby svedomi uneslo pohled do zrcadla.
Jo, taky celý život jdu proti stádu ovcí a někdy je to strašně únavné a zničující. Hlavně, když ta nejvíce řvoucí ovce za kterou se všichni táhnou je neskutečně hloupá.

Jakub Galgonek

« Odpověď #39 kdy: 23. 04. 2013, 21:31:56 »
Nesnažíte se z toho zbytečně dělat falešné dilema? Na světě jsou různí křiváci, ale proč se na ně hned vymlouvat?

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #40 kdy: 23. 04. 2013, 21:49:19 »
Nesnažíte se z toho zbytečně dělat falešné dilema? Na světě jsou různí křiváci, ale proč se na ně hned vymlouvat?
Tohle není o výmluvách na křiváky, ale o životním postoji. Nehledě na to, že forum šlo za poslední měsíc kvalitativně neskutečně dolů, bylo tu nějaké téma, které vyloženě zaujalo? Byly časy, kdy jich bylo několik do týdne. Možná to špatně vnímám, ale vidím, že se tu objevují dotazy, které tazatel nechce ani řešit, ale dožaduje se za každou cenu odpovědi na svůj dotaz. Když ho někdo nasměřuje na odkaz, tak napíše, že to ho nezajímá, že na to se neptal ... zkrátka pečené holuby až do huby!

No nic, přidávám se ke Kapitánovi. Mějte se všichni dobře a nechť se Vám daří. Snad se někdy zase navrátí doba kousající zvěře.

« Odpověď #41 kdy: 23. 04. 2013, 21:53:00 »
No nic, přidávám se ke Kapitánovi. Mějte se všichni dobře a nechť se Vám daří. Snad se někdy zase navrátí doba kousající zvěře.
Škoda. Měj se taky hezky, Pavle.

Makovec

« Odpověď #42 kdy: 23. 04. 2013, 22:16:05 »
Je sympatické si na nic nehrát.

Ale součástí toho je i nenutit jiné aby si na něco hráli, a ustát když vám do očí bez servítků řeknou co si zase myslí oni.

Je smutný vidět dospělý chlapy jak se dojímají sami nad sebou.

smoofy

• 1 059
    • Zobrazit profil
« Odpověď #43 kdy: 23. 04. 2013, 23:29:19 »
No pekne se nam to tu rozpadlo :) Dobre je, ze kvalitativne uz neni kam klesnout. Kdyz nas ti dobri holubi opusteji tak snad prijde nejaka mlada krev co to tu trochu ozivi a alespon castecne tu diru nahradi.

Franta <xkucf03/>

« Odpověď #44 kdy: 24. 04. 2013, 00:01:50 »
Taky mi přijde... To že má někdo jinou zkušenost s absolventy nebo jinou životní zkušenost obecně, nebo jinou představu o slušném platu z něj snad ještě nedělá křiváka a přetvařujícího se člověka. Ale třeba mi unikla nějaká podstatná část diskuse, nevím, nestíhám číst všechno.