WTF? Ty mu říkáš, že 60 FPS je sekaná. On ti říká, že je to divný, protože 60 je OK. A ty začneš něco rozdílu mezi 30 a 60 Máš nějaké video, kdy 60 je viditelně sekané?
Mňo, evidentně není sám, kdo nedokáže udržet víc, než poslední myšlenku.
Abych to učesal pro ty méně bystré a ty, kteří byli v Devo chamber:
https://www.youtube.com/watch?v=yIP7JaYv9OUZávěrem píšu, že JÁ OSOBNĚ VNÍMÁM VIDEO 60 Hz jako trhané V URČITÝCH SCÉNÁCH.
To je pravda, někdo má mozek rychlejší a dokáže poznat rozdíl 60 a 75 Hz, někdo normální a pozná rozdíl 30 a 60 Hz a někomu připadá 30 Hz naprosto plynulých. Pokud chceš vést diskuzi kdy mi přijde obraz trhaný, tak prosím zavítej mezi lidi preferující 120 nebo 144 Hz monitory. Vysvětlení najdeš. Doplním, že v řadě scén nepoznáš rozdíl 1 a 60 FPS, například sekundový záběr na statický trávník. Rozdíl 15 a 30 FPS poznáš při pohybu, rozdíl 30 a 60 FPS poznáš při jakémkoliv rychlejším pohybu a třeba i sledování sportu. Rozdíl 60 a 120 Hz (100/120/144Hz) poznáš pouze za určitých okolností.
Otázka do davu:
Najde se tu někdo, kdo dokáže vyjmenovat všechny důvody, proč nemá smysl posílat ukázku 120/144Hz záběrů někomu, kdo má možná upatlaný 30Hz tablet nebo 60Hz monitor?
Teď mě napadá, že část z Vás má stejně LMD a nezvládli jste to dočíst až sem...hm...no to je fuk. Už jsem to napsal, nenáviďte mě :-D
No a protože chci končit smířlivě: V první řadě píšu, že video 30 Hz je oproti 60 Hz dost hrozné, na tom se doufám shodneme.