Jano, přečetl jsem váš názor v diskusi a to snad nemyslíte vážne - vy opravdu považujete za relevantní znát zákoutí nějaký jedný funkce layout manageru ve swingu v javě?
To nie je o jednej funkcii. Väčšina zabudovaných manažérov to má zle. A nie len v Jave. A keďže roky sa to tak nesprávne robilo, veľa tutoriálov a kníh to tiež nesprávne uvádza, tak sa to väčšina programátorov zle naučí.
Na
https://stackoverflow.com/questions/tagged/layout-manager jedna za druhov otázkou/odpoveďou
to uvádza nekorektne. Za relevantné to považujem, ale ako som hovoril, nedával by som to na vstupných testoch.
Tento príklad-chyták vyplýval z rozsiahlej diskusie tu v tomto vlákne.
Průměrnej developer co nikdy předtím nepsal v javě na takový věci narazí přesně HNED UP PRVNÍHO projektu ve swingu, a když si při testování všimnou, že to nescaluje správně, čekne dokumentaci, zrovna scalování je v rámci GUI naprosto rutinní věc a řeší to developer v tutorialu každýho GUI toolkitu/frameworku.
Kiež by to tak bolo.
Mezi námi, když bych měl na pohovoru haskellistu(skutečnýho), budu mít o mnoho vyšší důvěru, že opravdu něco umí, něž průměrnýho java-klavírníka.
Tak k tomu sa neviem vyjadriť. Ja by som predovšetkých klasické pohovory ani nerobil, samozrejme s výnimkou skúsených programátorov. Osobne by som spravil pravidelne vzdelávací bootcamp, kde by som pozval čo najviac ľudí, a
preberali by sme tam praktické príklady. Načítanie dát z CSV súboru, spracovanie, a výstup pomocou Freemarkeru
v HTML tabuľke, iTextu v PDF, alebo JFreeChart do obrázku. Načítanie dát z databázi v servletovej aplikácii, spracovanie dát a výstup v JSON späť klientovi, kde sa spracuje v nejakej komponente. A pod. Záujemci by dostávali na doma
zadania. A podľa toho ako sa kto chytá, aký prejavuje záujem, by sa potom firma/firmy rozhodli, či kandidáta vezmú, resp. mu odporučia, čo si má doštudovať.
Mne klasické pohovory v súčasnosti, keď je akútny nedostatok ľudí nedávajú vôbec zmysel. Stretol som napríklad ľudí, aj starších, ktorí boli trebárs programátori-začiatočníci, ale prejavovali taký záujem a radosť z nového učiva, že by som ich hneď sfleku prijal, kebyže som riadiaci pracovník.